Értetted már félre valakinek a viselkedését és tévesen abban a hitben voltál, hogy akar valamit tőled?
Én is azt gondoltam, hogy jó emberismerő vagyok.
Nagyjából az is.
De mindig a közelembe került a lány, minden társaságban mellém ült, ha baja volt tőlem kérdezte, szeretett ölelkezni , próbálta, hogy mindig én érjek hozzá valamit mindig kitalált jajj zúzódása van, jajj most a lába fáj...
de aztán amikor mondtam, hogy közösen kettesben is elmehetnénk egy nyugodtabb helyre akár süti kávéra...egyből mondta h nem nem nem
8-as, 1-es vagyok.
Én is. Azt hittem, hogy esetleg tetszem neki 😊
Vannak boldog, kedves emberek, akiknek ilyen a természetük.
A magyarok az ORBAN GYERMEKEI ,csak gyakran megferozteti oket. Mert ,ha megoleti oket akkor a zsido penzt fizetett erte. A joisteni teremtesbe a Jo Istent megfertoztek amikor szuletett csak meg magahoz se tert az a zsidó ami idejott teremteskor az urhajoval es ossze hazudott mindent es utana, hogy eletbe haggyak sok minenkit bearult, a masik az a ZSido aki mindenkit ragalmazott es a masodik bolygon lakott mikor elment innen.
I.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!