Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ebben a viselkedésben van...

Ebben a viselkedésben van bármi bántó, sértő, bunkó egy közösségben, vagy akár a tömegközlekedésen?

Figyelt kérdés
Ha valaki úgy feltűnően megretten attól, odafigyel rá, ha köhögnek vagy orrot fújnak a közelében. Elhúzódik tőle, esetleg el is megy a közeléből, vagy elkezdi ijedten figyelni amikor köhög. Ha valakin ez feltűnően látszik, az sértő lehet mások számára, vagy bunkó viselkedés?
2021. szept. 10. 03:43
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Igen. Bunko viselkedes. Butasag is.

Ha felsz egy nathatol,koltozz tanyara egyedul.

2021. szept. 10. 04:05
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
A Covid miatt alakult ki a legtöbb emberben ez a paranoia sajnos, hogy már egy tüsszentéstől is halálra kell rémülni.
2021. szept. 10. 06:02
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Van, mert nem normális az ilyen. Bezzeg, ha neki jönne ki a mókus az orrán, akkor meg fogadja el mindenki..
2021. szept. 10. 06:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma reggel jöttem busszal dolgozni. Mögöttem egy idősebb férfi megàllás nélkül köhögött. Volt aki elment a közeléből. Szerintem nem bunkó viselkedés ez. Miért kène tűrni, hogy melletted durván köhög valaki? Arrébb mész csendben és annyi. Nyilván egy tüsszentéstől nem kell összerezzenni.
2021. szept. 10. 08:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Már bőven a covid előtt is arrébb húzódtam, ha valaki gusztustalanul telekrahácsolta körülöttem a levegőt. Mert undorító, mert nem akarom a kiköhögött taknyos nyálát szívni, és mert ha egy mód van rá, nem szeretném elkapni a dögrovását. Persze ilyenkor nem egy apró köhintésről vagy tüsszentésről volt szó. Mondjuk ha valaki egyetlen ordítvatüsszentéssel permetezte nedvesre a nyakamat, azt sem tudtam értékelni.

Szerintem az bunkó dolog, ha valaki a váladékszórását meg sem próbálja visszafogni egy zsúfolt, zárt helyen, sőt akár még jól meg is nyomja, hadd jöjjön ki minden. Az én tapasztalataim szerint ilyenből sajnos több van, mint azokból, akik minden köhintéstől arrébb mennek.

2021. szept. 10. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Hol volt még covid, mikor már elmentem az ilyen emberektől?

Nem az a baj, hogy köhög, tüsszög, hanem hogy 10/9 nem ismeri a zsebkendő fogalmát, hanem "jó a tenyér is", aztán összefogdos vele mindent. De köhögtek már konkrétan arcon úgy öt centiről. Na, akkor azért elküldtem az anyukájába az illetőt emelt hangon.

2021. szept. 11. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!