Ebben a viselkedésben van bármi bántó, sértő, bunkó egy közösségben, vagy akár a tömegközlekedésen?
Igen. Bunko viselkedes. Butasag is.
Ha felsz egy nathatol,koltozz tanyara egyedul.
Már bőven a covid előtt is arrébb húzódtam, ha valaki gusztustalanul telekrahácsolta körülöttem a levegőt. Mert undorító, mert nem akarom a kiköhögött taknyos nyálát szívni, és mert ha egy mód van rá, nem szeretném elkapni a dögrovását. Persze ilyenkor nem egy apró köhintésről vagy tüsszentésről volt szó. Mondjuk ha valaki egyetlen ordítvatüsszentéssel permetezte nedvesre a nyakamat, azt sem tudtam értékelni.
Szerintem az bunkó dolog, ha valaki a váladékszórását meg sem próbálja visszafogni egy zsúfolt, zárt helyen, sőt akár még jól meg is nyomja, hadd jöjjön ki minden. Az én tapasztalataim szerint ilyenből sajnos több van, mint azokból, akik minden köhintéstől arrébb mennek.
Hol volt még covid, mikor már elmentem az ilyen emberektől?
Nem az a baj, hogy köhög, tüsszög, hanem hogy 10/9 nem ismeri a zsebkendő fogalmát, hanem "jó a tenyér is", aztán összefogdos vele mindent. De köhögtek már konkrétan arcon úgy öt centiről. Na, akkor azért elküldtem az anyukájába az illetőt emelt hangon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!