Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Voltál már rosszul tömegközlek...

Voltál már rosszul tömegközlekedési eszközön, vagy valamilyen nyilvános helyen?

Figyelt kérdés

2021. máj. 17. 17:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. máj. 17. 17:56
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Buszmegállóban elájultam mindenki szeme láttára (azt most nem írom le mitől) de tippelhetsz.

Amúgy nem jött senki segíteni kb 300 emberből egy sem :D

2021. máj. 17. 17:59
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Jaja, nem volt egy szép látvány 😅
2021. máj. 17. 18:02
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Igen, voltam már rosszul nyilvánosan helyen. Mondjuk tömegközlekedési eszközön nem hánytam, mindig sikerült időben kirohannom a következő megállónál. De más nyilvános helyen igen. Vmiért amúgy mindegyik ilyen sztorim hányingeres - vagy migrén, vagy gyomorrontás. Volt egy alkalom, amikor hazafele menet kb. minden 5. percben rámjött a hányinger, és hol kukába hánytam, hol zacskóba, ha láttam az úton egy kallódó zacskót. Meg egyszer a Móricz Zsigmond körtéren a 7es busz megállója mögötti zöldterületre hánytam.
2021. máj. 17. 18:03
 5/13 anonim ***** válasza:
83%

Elég gyakran vagyok rosszul a buszon/kocsiban, ha lefelé nézek. (Fura módon, ha én vezetek, nincs ilyen bajom.) De ez nem szokott látszódni rajtam, csak szóvá teszem, hogy bocs, de én nem tudok a kesztyűtartóban matatni menet közben, mert belehányok. 😂

De úgy igazából rosszul nyilvánosan csak óvodás koromban voltam, szóval szerencsére elég régen.

2021. máj. 17. 18:12
 6/13 anonim ***** válasza:
88%
Igen, nyaranta rendszeresen (és télen is, ha kazánná fűtött épülethez vagy járműhöz van szerencsém), mert nagyon nem bírom a napsütést és a meleget. Velemszületett utazási betegségem is van, ezért kiskoromban gyakran végighánytam a fél várost, bár azóta sokat javult az állapotom. Szerencsére még sosem ájultam el, de nem kétlem, hogy előbb-utóbb az is sikerülni fog.
2021. máj. 17. 19:01
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Volt többször, hogy szédültem buszon. Egyszer pedig elájultam a metróaluljáróban.
2021. máj. 17. 20:13
 8/13 anonim ***** válasza:
86%
Igen, buszon. Nem bírok melegben állni, leesik a vérnyomásom, minden elsötétül, lever a hideg veríték, hányingerem lesz. Ájulásig hál' Istennek még soha nem jutottam el, nem is akarok.
2021. máj. 17. 20:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. máj. 17. 20:51
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Igen, volt, hogy hánytam és olyan is, hogy elájultam tömött buszon, még szerencse, hogy valaki lábfejébe vertem be a fejem és nem a lépcsőbe például.
2021. máj. 17. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!