Mire jó ez a viselkedés? Ezzel mit akar elerni?
Figyelt kérdés
Pár napja költözött a szomszedsagomba egy új pasi. Mivel elég családias, nyugodt környezetben élek sok kutyusos gazdi al és gyerkőcel, itt szinte mindenki köszön mindenkinek ha ismered ha csak látásból. Ezzel semmi gond nincs. Úgy megy föl, alá a pasi mint ha ő lenne a kerület bikaja (nem is néz ki roszul, Sőtt, tisztában is lehet vele) én viszont tudom magamról egyáltalán nem vagyok csúnya. Ez szerintem meg egészséges ego. Akik előtte laktak ott, ők is tudták egy roci idő után köszöni. Két opció van nála. Vagy hatalmas ívben ki kerül, vagy pedig mintha ott sem lennek.teljesen levegőnek néz. De multkor mintha vigyorgott volna. Ez most mire jó?2021. aug. 16. 14:46
1/5 anonim válasza:
Semmi nincs túl misztifikálod szerintem.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságbol írtam ki, csak néha olyan hülye érzés fog el mikor a kapuba osze futok vele... Mintha lepras lennék vagy nem tudom... Se bú vagy ba... Ilyen meg nem volt, de köszönöm! :)
2021. aug. 16. 15:22
3/5 anonim válasza:
Csak mutatja az általa elképzelt felsőbbrendűségét.
4/5 A kérdező kommentje:
Oh.. Köszi szépen
2021. aug. 16. 17:21
5/5 anonim válasza:
Nem te vagy a világ közepe kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!