Ha nem akar megbántani mégis bántó a viselkedése az mi okból lehet?
Figyelt kérdés
Férfi ismerősről van szó, emberek kategba kellett volna de ezt többen olvassák.2018. aug. 18. 12:55
2/6 anonim válasza:
Mert nem te vagy az embere, viszont te vagy kéznél, és egy frusztrálja és nem tudja kezelni már a helyzetet, ezért csapódik rajtad.
5/6 anonim válasza:
Ez simán lehetne párkapcsolati probléma. Én a párommal küzdöttem egy időben ezzel kapcsolatban. Úgy reagált a dolgokra, hogy az nekem rosszul esett, pedig nem akart ő rosszat nekem, csak ilyen volt a beszéd stílusa. Szerintem ez kommunikációval megoldható.
6/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te vagy túl érzékeny szerinte?
Pl. volt részem olyan társaságban, ahol volt egy megszokott beszéd stílus, "ami a szívemen, a számon" féle emberek közt, nekem ez fura volt, én túl tapintatos vagyok néha, ezért nehezen kezeltem.
Lehet, hogy szerinte nem bántó, amit művel, szerinted meg igen.
# 2 Már bocs, de nekem is ha vannak alkalmi kapcsolataim, attól még nem szoktam bunkózni velük. Nem hinném, ahogy egy alkalmi kapcsolat okot ad arra, hogy bunkózz másokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!