Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit akar ez jelenteni?
Figyelt kérdés
Már lassan 2 éve szakítottunk, mostanában kezdtünk el újra beszélni, de csak ilyen havi egyszer és az exem azt mondja hogy fél hogy újraélednek az érzések és ezért nem tartja jó ötletnek a kapcsolattartást. Ez most mi?2017. márc. 1. 19:24
1/2 anonim válasza:
Nálunk ugyan ez volt 2évig voltunk együtt,(szerelem eslő látásra,azt hittem örökké tartó szerelem lesz) Egyik napról a másikra szakított velem,nem birtam bele törődni,de rá fél évre össze jöttem valakivel,vagyis akkor az volt az első találkozásunk tánc stb. ő is pont arra a szórakozóhelyre jött ahová mi mentünk,kicsapta a balhét meg is verték őt de én nem foglalkoztam vele mert nagyon szenvedtem mikor elhagyott. Azán össze jöttem a sráccal egy év után vele is szét mentem mert még mindig az elsőt szerettem,képzeld rám írt találkoztunk is 4x5xle is feküdtünk és mikor el ment kirándulni(ugye ez a dolog nem volt hivatalos) nagyon vártam már haza hogy vele lehessek nagyon bizakodtam este vártam őt hogy jöjjön értem és végre lássam(ujból belé szerettem) és ezt a választ kaptam: Nem akarom hogy ujból szenvedjünk és ilyen meg olyan pletykákat hallott,azaz nem akrja ezt folytatni mert semmi értelme a múlt sebeit felhozni. Én akkor ujból össze törtem talán jobban mind az elején azóta ha látom is el fordulok,gyűlölöm őt ezert amit tett velem,pedig én nagyon szerettem.!
2/2 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Nem akarja tartani veled a kapcsolatot, mert fél hogy újraélednek az érzései, és biztos megsínylette a szakítást. Milyen elemzésre vársz? Olykor megesik, hogy egyesek kötődése sokkal mélyebben sikeredett, mint az egészséges lenne és nehezen heverik ki így a szétválást.
Bár ha ilyen kamaszok vagytok még szóval 21- akkor ez még betudható egyfajta puhatolózásnak is, hogy mennyire lennél benne az újrakezdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!