Akar tőlem valamit? (TÖBB LENT ÉS NAGYON FONTOS)
Először is bocsi, ha rossz kategória.
Rendszeresen járok kézilabdázni, és az oktatóm mostanában furcsán viselkedik, én 19/N, ő 55/F körül van.
Folyton megdícsér, pl szépek a szemeim, hoz nekem apróságokat, elvitt a suliba edzés után stb, kedvesen viselkedik velem.
Lehet sajnál? v mi lehet? valaki járt már így? mit tegyek? h derítsem ki, rákérdezni nem akarok mert ultragáz lenne
Ez miért nem a tini kategóriában van????
Mégis, szerinted mit akarhat? Fiatal sunci vagy, ő meg meg akarja etetni a lompost. De ezt ennyi idősen már neked is kéne tudni/érezni...
Persze, mert az a férfi, amelyik megdicséri a szemedet, majd pont a lányaként fog tekinteni rád.
Ne legyél már ennyire kis naiv!
Ő a cukros bácsi, de pedig a kislány.
De tényleg, majd az idő kideríti, de légy résen.
de ezt nem hiszem el, hogy folyton mindenki csak azt akarja. Azrt tettem fel a kérdést mert zavart, hogy bárhova megyek és szóba állok egy férfival már is ez van. akkor az idő tényleg eldönti, legyek távolság tartóbb?
de amikor megdicséri a teljesítményemet, akkor igazából nem is azt dícséri meg, csak úgy mert azt akarja?
nem érzem magam naívnak, csak nekem ez nem tiszta h miért van ez
"légy résen"
Ő is arra játszik.
Sajnál? Miért kellene sajnálnia téged?
Ne aggódj, 30 év múlva már a kutya se lesz rád kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!