Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar tőlem bármit is?
Van egy csaj a munkahelyemről egész jó barátok lettünk.
Eljártunk bulizni ,beültünk egy két helyre kajálni stb..
Kb két három hónapja ismerjük egymást.De az utóbbi időbe
tett egy két olyan megjegyzést amiről úgy gondolom hogy talán többet akar... Az az érzésem mintha ki akarná szedni belőlem hogy azt mondjam neki hogy szeretem.
Ez nekem néha kínos.Amikor valamit kér tőlem és én meg kérdezem hogy miért bír engem rá venni ilyen dolgokra akkor mindig azt mondja mert én szeretem őt.
És akkor gyorsan terelem a témát. Meg üzenetbe is írta hogy szeret de ez mind poénos "szöveg környezetbe" volt írva. De nem igazán tudok rajta elmenni. Van olyan pillanat is amikor egymásra nézünk és "na most mi lesz" féle helyzet van amikor mintha várna tőlem valamit. Ilyenkor zavarba jövök és elkezdek valamiről beszélni.
De igazából szép csaj meg minden de elég nyilván való hogy nekem a barátnője tetszik. És elég gyakran fel is jön témába a csaj részéről és olyankor kicsit furcsán beszél róla. Nem igazán értem miért hozza témába.
Na mindegy a lényeg az hogy fogalmam sincs akar-e bármit is tőlem szerintetek?
Kicsit gyerekesen hangzik ez az egész...
A barátnője tetszik neked,szóval ne törd az agyad ezen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!