Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem hiszem, hogy a párom bármit akarna tőlem, a házimunkán kívül. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap este majdnem szexeltünk, de amikor rájött, hogy még mensizek, azonnal leállt és elfordult aludni. Alig akar megcsókolni, stb. Mindig arra hivatkozik, hogy fáradt, ha én kezdeményezek szexet. A legrosszabb, hogy megcsókolni sem akar :( mintha undorodna tőlem, vagy ilyesmi. Mit tehetnék? Nem akarom elhagyni, ő se akar engem, szeretjük egymást, csak ezekkel van gond.
21L 20F
2015. okt. 11. 10:39
1/4 anonim válasza:
Talán le kéne ülnötök egymással megbeszélni a dolgot és a problémát!
Egy egyszerű KOMMUNIKÁCIÓ csodákra képes!!
2/4 anonim válasza:
Csak a házimunkára kellesz neki,ezt te magad írtad és azt állítod,hogy szeret téged?
3/4 anonim válasza:
Az mondjuk megértem, hogy nem akart a véres napon vámpírföldön alatt játszani, mert hát az tényleg blöe - bár hogy nem érezte? A menstruáló nőknek jellegzetes - büdös - szaga van, tök messziről ki lehet szúrni az alvadt vér szagát.
4/4 A kérdező kommentje:
Nálam nem lehet, mert adok annyit magamra, hogy a piros napokon kétszer lezuhanyozom. Amúgy meg ő mondogatta mindig, hogy nem zavarja a vér, ez az első eset, hogy nem akart így szexelni.
2015. okt. 11. 11:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!