Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem kepes akkor se megvaltozni egy ferfi, ha barmit megadna erte egy lany?
A srac 30+os, de nem tartja magat eleg erettnek, ezert kalandokat keres csak. Megismer egy lanyt, akivel ugy adodik, hogy jol elkalandoznanak egyutt, jokat beszelgetnek, majd a csaj megmondja neki, hogy tobbet erez iranta.
Lehetetlen helyzet? Mi a velemenyetek, mit tudnatok tanacsolni?
Eleg regota erdeklem(nem tudom, hogy csak egy alkalomra tervezne, vagy esetleg tobbre is), en se vagyok az a tipus, aki hamar es sokaig szerelembe esik, de megfogott valami benne. Ettol a hozzaallasatol elvonatkoztatva, szintem mindenben mintha egymas parja lennenk.
Szeretnem, ha meg tudna valtozni, es nem miattam, hanem azert, hogy teljes, normalis elete legyen, mint mas felnott ferfiaknak.
Gondolom már egy csomó lány volt, aki mindent megadott volna érte és mégsem változott.
Majd ha ő lesz annyira odáig egy lányért, hogy fülig beleszeret, se lát, se hall és bármit megadna érte, érte talán változik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!