Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A nők véleménye érdekelne, ti...

A nők véleménye érdekelne, ti szeretitek ha meglocsolnak benneteket húsvétkor? Kérlek a válaszotokhoz kort is írjatok.

Figyelt kérdés

márc. 31. 15:06
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm 40-es a válaszod.
márc. 31. 23:11
 42/45 anonim ***** válasza:
Gyerekként nem szerettem mert hiába mutattam hogy csak ide fújjon egy picit le se szarták. Most felnőtt fejjel azért már nagyon kulturáltak csak a férfi rokonok oda adom a parfümöm és probléma le tudva oda fújják ahova mutatom szóval utána jöhet a csoki tojás 🙂
ápr. 1. 05:56
 43/45 anonim ***** válasza:

Nem. Mindig is utáltam.

Férfi parfümmel vagy valami olcsó büdös szarral lefújnak amit lemosni se lehet.

ápr. 1. 06:12
 44/45 anonim ***** válasza:

Sosem szerettem, egy gyerekkori "incidens" óta pedig még annyira sem.

Anya tanár, akihez rendszeresen jöttek tanítványok locsolni (kicsi város, meg akkor még más világ volt), így mindig meglocsoltak engem is. Egyik alkalommal, miután hiába kértem, hogy a csuklómra menjen, az egyik srác poénból "csakazértis" a hajamra fújta, de valami miatt mégsem fújás történt, és rám folyt a kölni, bele a szemembe. Hamar kimostuk, de nagyon gáz volt.

Azóta ilyen ugyan nem volt, meg szerencsére már Covid előtt kicsivel is csak a családon belül volt locsolás, de még mindig nem szeretem.

23/L

ápr. 1. 11:44
 45/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat!
ápr. 1. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!