GyK-sok, akiknek látszik a nevük! Írt már rátok valaki, hogy olvasta több válaszotokat is, és szimpatikusak vagytok neki?
Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 00:26
1/6 anonim válasza:
rám többen is,mikor még kint volt a nevem, :DDD
néhányan szimpátiából,vagy tetszett nekik a nevem,az még az elején,mikor regeltem,páran meg azért,mert nem tetszett,amit írtam :D
2/6 anonim válasza:
Engem felismernek most is, hogy már rég nincs kint a nevem (egyszer írtam egy kicsit személyesebb családi témában, azért tiltottam le, pedig amúgy vállalnám)... Megosztom a társaságot, egyesek iszonyatosan rühellenek, de még többen kedvelnek s már azt is írták nekem, hogy nehogy elmenjek (mindig remélem, hogy egyszer vége lesz a gyk-függésemnek), mert jókat írok. Ez azért jólesik, bár magam szoktam véleményt alkotni magamról s tudom, hogy vannak hibáim bőven. Nem annyi, amennyivel rosszakaróim megvádolnak, de alapszinten megértem, ha valaki nem bír.
4/6 anonim válasza:
Volt, amikor kint volt a nevem és írtak rám. Jó volt az az időszak.
Most, hogy egy ideje nincs kint, ez nem annyira sűrű.
5/6 Noblesse Oblige válasza:
Igen.
Viszont pont az az előnye a név kirakásnak, hogy sokkal kevesebb a privát. Pl. az ismerkedős random privik, vagy a perverzek, ezeknek csak a töredékét küldik el mióta vállalom a nevem.
6/6 anonim válasza:
Egy időben nekem is kint volt a nevem, de nem emlékszem rá, hogy annyira sokan írtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!