Mennyi kérdésetek és válaszotok van összesen Gyakorin ? Naponta mennyit írtok átlagban ?
Szia!
Nekem jelenleg 3 darab kérdésem van, és 1715 válaszom van.
A legtöbb választ az elektronikus eszközökhöz, és a számítástechnika témába írtam, de van még emberek téma is, vagy egészség is. De akad humor is.
Szóval vegyes.
Én például sokkal jobban szeretek kérdéseket feltenni, mint válaszokat írni.
Pont azért, mert szeretek tematizálni, ha bedobok egy új témát, amit megvitatnak mások. Szeretem én irányítani a beszélgetés fonalát. Úgymond ha "nálam van a gyeplő".
Válaszokat is írok, de jóval ritkábban. Ugyanis én a számomra fontos dolgokról szeretek inkább beszélgetni.
Én is pontosan ezt teszem.
Ugyanis engem nagyon érdekel az informatika, és a különböző kütyük működése, így segíthetek a kérdezőknek, ha valahol elakadnak, vagy nem tudnak valamit.
Amikor még kicsi voltam, a gyakori kérdések rengeteget segítettek nekem abban, hogy el tudjak igazodni az internet világában (Hogyan kell zenéket letölteni?
Hogyan kell ezt-azt beállítani?
Satöbbi).
Nekem ezen komment kiírása pillanatában 211 kérdésem és 1187 válaszom van. Szóval ez az én termésem. ☺️😊
Persze nem most gyűlt össze ennyi, nyugi. 😀
4 kérdés
Ezzel együtt 388 válasz.
Általában ide, vagy a közoktatás, tanfolyamok-hoz
10kérdésem van, és 15917 vàlaszom.
Közel 8év alatt,hozzàteszem.
Làtogatott kategóriàk:
-felnőtt pàrkapcsolatok,
-szépség és divat,
-szexualitàs,
-otthon,
-egyéb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!