A nők véleménye érdekelne, ti szeretitek ha meglocsolnak benneteket húsvétkor? Kérlek a válaszotokhoz kort is írjatok.
Figyelt kérdés
márc. 31. 15:06
31/45 anonim válasza:
Szeretem, csak a pacsuli nélkül.
Nagyapám reggel bejött a szobánkba egy vizesbögrével, elmondott egy tőle roppant viccesnek ható verset: "Ma van húsvét napnak második reggele, melyben locsolkodni jár az ifjaknak serege..." És a kezével ránkfröcskölt egy kis vizet.
Aztán, amikor már rajtunk volt a szép ruha, volt másik vers, pici kölni, és hímes adás.
Szerettem mert gyerekként jókat társasoztunk, másnap meg a fiúpajtásoknál segítettünk bekebelezni a csokitojásokat, hogy meg ne ártson nekik.
Felnőttként nem voltam nagy fogadó, fiús anya lévén. Meg, mert a nagyszülőkhöz, nagynénihez együtt mentünk.
Mikor a mieink nagyobbak lettek, akkor a mi kettünkben tartottuk az unokatesóknak a tojáskeresést.
32/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm 31-es Neked is a részletesen leírt válaszod.
márc. 31. 19:35
33/45 anonim válasza:
Gyuloltuk annak idejen, menekultunk elole. Mar reg olyan kornyezetben elek, hogy el is felejtettem, hogy volt.
34/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm 33-as a válaszod.
márc. 31. 20:11
35/45 anonim válasza:
Már gyerekként is rühelltem, és soha nem is találkoztam olyan nővel, aki szerette volna. 36 éves vagyok, semmilyen vallásos rituáléhoz nincs közöm.
36/45 A kérdező kommentje:
#35 köszönöm a válaszod.
márc. 31. 20:59
37/45 he84 válasza:
Én nőként szintén nem szerettem soha a locsolkodást. Gyerekként se és azóta felnőttként se. Nálunk itthon szerencsére soha nem volt komolyan elvárás az, hogy fiúk/férfiak locsoljanak meg engem és engedjem. Szerencsére nem igazán kaptam és azóta se. A barátom is tudja rólam, hogy nem szeretem és soha nem sértődött meg ezen, nem is haragudott érte, hanem elfogadta normálisan és nem teszi.
38/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm 37-es a hozzászólásod.
márc. 31. 21:25
39/45 A kérdező kommentje:
Illetve, köszönöm he84 a hozzászólást.
márc. 31. 21:26
40/45 anonim válasza:
Rühelltem már gyermekkorban is.
N/49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!