A nők véleménye érdekelne, ti szeretitek ha meglocsolnak benneteket húsvétkor? Kérlek a válaszotokhoz kort is írjatok.
Figyelt kérdés
márc. 31. 15:06
11/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további valászokat is.
#10 mire érted, hogy különleges nők írják a válaszokat?
Megjegyzem felnőtt férfiként írtam ki a kérdést, mert nagyon érdekelt hogy a nők mit gondolkodnak a locsolkodásról. A kérdésre adott válaszok pedig pontosan megegyeznek azzal amit én is ezzel kapcsolatosan tapasztaltam. Nem nagyon ismertem és ismerek mai napig sem olyan lányt, nőt aki szeretné a húsvéti locsolkodást.
márc. 31. 16:14
12/45 A kérdező kommentje:
Pontosítanám a válaszomat. Nagyon érdekelt hogy a nők mit gondolnak a húsvéti locsolkodásról. Utólag is elnézést kérek az elírásért.
márc. 31. 16:16
13/45 anonim válasza:
Csak ha a párom locsol,és nem a fejem tetején😉
14/45 anonim válasza:
#11 Arra írtam hogy az ismeretségi körben pont az ellenkezőjét látom, tapasztalom.
15/45 A kérdező kommentje:
#14 ez valóban érdekes.
márc. 31. 16:22
16/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm #13-as a válaszod.
márc. 31. 16:22
17/45 anonim válasza:
14, én is eljátszottam, hogy bírom, mert különben a faszik beléd kötnek. De tőlem férfi még nem kérdezte meg élőben, hogy szeretem-e, és nem olyan tényleg érdeklődő módon, nem kötekedően.
18/45 A kérdező kommentje:
#17, azzal a férfival, aki emiatt belédköt, hogy nem szereted a húsvéti locsolkodást, nem érdemes vele foglalkozni.
márc. 31. 16:42
19/45 anonim válasza:
18, gyerekként nincs választásod, mert a nőrokonok azt mondják, ki kell bírni, ha meg megemlíted férfirokonnak, hogy nem szereted, akkor meg kifiguráz és dupla annyit önt rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!