Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg fontosabb egy fiú...

Tényleg fontosabb egy fiú gyereknek a Nője? ha igen miért? nekem nincs gyerekem nem vagyok terhes sem de azt olvastam hogy egy fiú gyereknek fontosabb a Nője.

Figyelt kérdés
2024. márc. 23. 18:16
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szoros a családi kapcsolat, gyakori látogatások, sütögetés, társas stb, de ha ez ilyen szinten kötelező lenne akkor kikészülnék
2024. márc. 24. 11:02
 52/52 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól emlékszem, valahol azt írtad, hogy 26 éves vagy. De az írásod alapján azt mondanám, hogy pszichológiai érettséged olyan max. 16 éves szinten van. Igen, "kiskorú" szinten.

"Ha a fiúk ilyenek, akkor lányt akarok", "nem is akarok akkor inkább gyereket", "nem normális, az anya legyen az első, mert nem azért szenvedek 9 hónapot a terhességgel, hogy kölcsönbe legyen a gyerekem, a nőjének meg bezzeg örökbe lesz?"

Traumák miatt van az, hogy visszamaradtál a fejlődésben, de nehéz lelki munkák során terápiával ezen lehet segíteni. De minél később kezded el, annál több időt vesztesz el, és annál nehezebb lesz a változás, és behozni a lemaradást.

Persze ilyen helyzetben nehezen jut el arra a szintre a beteg, hogy betegségtudata legyen, és szokták is azt mondani, hogy ha már felismeri, hogy beteg, akkor az már fél gyógyulás.

De ha az anyukáddal élsz, aki szintén ezt a rögeszmét oltja beléd, akkor kb. semmi elsély, mert hiába güriztek a pszichológussal, ő szépen kimossa belőled, és rosszabb lesz, mint volt.

De nem úgy beszélsz, mint egy boldog, elégedett ember, és ez is annak a jele, hogy érzed, hogy valami nincs rendben, de nem tudsz vele szembenézni, hogy mi az. Viszont itt több kérdést is felteszel, hogy a frusztrációdat kiereszed. Tudomásul vettük. Nem a mi bajunk, a te életed, a te felelősséged.

2024. márc. 24. 11:18
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!