Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg fontosabb egy fiú...

Tényleg fontosabb egy fiú gyereknek a Nője? ha igen miért? nekem nincs gyerekem nem vagyok terhes sem de azt olvastam hogy egy fiú gyereknek fontosabb a Nője.

Figyelt kérdés
2024. márc. 23. 18:16
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
69%

Tehát itt most akkor a szülő vs. házastárs viszonyról lenne szó? Nem minden partneri viszony szól örökre, házastársak is elválhatnak, kisemmizhetik a másikat, egyes nők csúnyán levehetnek pénzzel még az ismerkedési fázisban, aztán dobnak.

Egy szülő-gyerek viszonyban ilyen aligha történik. Ha valami súlyos kórság vagy baleset

következtében lennél beteg, gondozàsra, vagy csak gondoskodásra szoruló, egy szülőnek mindig a gyereke maradsz, mindig ott lesz érted, mindig mindent meg fog tenni érted, míg a párod kalap-kabát már menekül is majd.

2024. márc. 23. 19:41
 22/52 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid azért neveltek fel, hogy kirepülj a fészekből, és éld a saját életedet, és a testvéreidnek is lesz saját kis családjuk. Ettől még szeretitek egymást, de ez az élet rendje.
2024. márc. 23. 19:41
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

Normális válasz:

A nője nem, de a szerelme, gyerekei anyja, felesége, akivel boldog párkapcsolatban él, ideális esetben fontosabb, igen. Mint ahogy a nőknek is fontosabb a párjuk, mint az apjuk, amennyiben felnőttként, családként élnek a párjukkal.

Miért? Mert az új család sikerességének ez a kulcsa

2024. márc. 23. 19:42
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, ahogy egy lánygyereknek is fontosabb lesz a pasija
2024. márc. 23. 19:42
 25/52 anonim ***** válasza:
6%

Én értem mire gondolsz, kérdező!

Engem is sokkal jobban megviselne a szüleim halála, és meg is viselt apukám halála, mintha a párom (gyerek apja) halna meg vagy hagyna ott minket. Mert hozzájuk jobban kötődöm, feltétel nélkül szeretnek, én vagyok a legfontosabb nekik mindent megtennének értem, a fél veséjüket vagy akár az életüket adnák értem, ott a vérségi kötelék, ők neveltek fel, hozzájuk jobban kötődöm. Jobban fáj(na) a hiányuk.

Egy házastárs/partner elvesztésén általában könnyen túllép mindenki, majd jön más, nem síránkozik sokáig miatta senki. De a szülő pótolhatatlan veszteség.

2024. márc. 23. 19:51
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Minden embernek előbb-utóbb a saját családja lesz a legfontosabb, és ez így van jól. A gyerek nem a te tulajdonod, nem birtoklod. Egy szülő feladata az, hogy a lehető legjobb életet biztosítsa a gyerekének.
2024. márc. 23. 19:54
 27/52 anonim ***** válasza:
59%

Hány olyan esetről hallani, mikor az asszony felszed magára pár plusz kilót, a férje meg már megy is félre, vagy egyenesen otthagyja gyerekestül is akár...

A szülőd nem fog otthagyni csak mert meghíztál, rá mindig számíthatsz.

Ugyanez a nőknél, valami nem tetszik nekik, talál egy jobb pasit, már el is válik.

2024. márc. 23. 19:59
 28/52 A kérdező kommentje:
Nem a tulajdonom de neki lehet az? Istenem milyen világot élünk
2024. márc. 23. 20:00
 29/52 anonim ***** válasza:
8%
27-es vagyok, kiegészítés: a szülő biztos pont az életünkben, a párunk... Nem annyira.
2024. márc. 23. 20:03
 30/52 A kérdező kommentje:
Ha már valakinek lesz gyereke ő legyen és a családja a fontosabb szülei és a testvérei akikkel a vér is összeköti. Annál nincs fontosabb már ha nincsenek rosszba
2024. márc. 23. 20:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!