Tényleg fontosabb egy fiú gyereknek a Nője? ha igen miért? nekem nincs gyerekem nem vagyok terhes sem de azt olvastam hogy egy fiú gyereknek fontosabb a Nője.
Tehát itt most akkor a szülő vs. házastárs viszonyról lenne szó? Nem minden partneri viszony szól örökre, házastársak is elválhatnak, kisemmizhetik a másikat, egyes nők csúnyán levehetnek pénzzel még az ismerkedési fázisban, aztán dobnak.
Egy szülő-gyerek viszonyban ilyen aligha történik. Ha valami súlyos kórság vagy baleset
következtében lennél beteg, gondozàsra, vagy csak gondoskodásra szoruló, egy szülőnek mindig a gyereke maradsz, mindig ott lesz érted, mindig mindent meg fog tenni érted, míg a párod kalap-kabát már menekül is majd.
Normális válasz:
A nője nem, de a szerelme, gyerekei anyja, felesége, akivel boldog párkapcsolatban él, ideális esetben fontosabb, igen. Mint ahogy a nőknek is fontosabb a párjuk, mint az apjuk, amennyiben felnőttként, családként élnek a párjukkal.
Miért? Mert az új család sikerességének ez a kulcsa
Én értem mire gondolsz, kérdező!
Engem is sokkal jobban megviselne a szüleim halála, és meg is viselt apukám halála, mintha a párom (gyerek apja) halna meg vagy hagyna ott minket. Mert hozzájuk jobban kötődöm, feltétel nélkül szeretnek, én vagyok a legfontosabb nekik mindent megtennének értem, a fél veséjüket vagy akár az életüket adnák értem, ott a vérségi kötelék, ők neveltek fel, hozzájuk jobban kötődöm. Jobban fáj(na) a hiányuk.
Egy házastárs/partner elvesztésén általában könnyen túllép mindenki, majd jön más, nem síránkozik sokáig miatta senki. De a szülő pótolhatatlan veszteség.
Hány olyan esetről hallani, mikor az asszony felszed magára pár plusz kilót, a férje meg már megy is félre, vagy egyenesen otthagyja gyerekestül is akár...
A szülőd nem fog otthagyni csak mert meghíztál, rá mindig számíthatsz.
Ugyanez a nőknél, valami nem tetszik nekik, talál egy jobb pasit, már el is válik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!