Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg fontosabb egy fiú...

Tényleg fontosabb egy fiú gyereknek a Nője? ha igen miért? nekem nincs gyerekem nem vagyok terhes sem de azt olvastam hogy egy fiú gyereknek fontosabb a Nője.

Figyelt kérdés
2024. márc. 23. 18:16
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
Tök lényegtelen, hogy fiú vagy lány. A gyerek is egy ember, egyszer felnőtt lesz, akar egy párt, egy családot. Tudni kell kezelni, hogy egyszer nem a szülő lesz a gyereknek a legfontosabb. Lehet a múltja/jelenjen, de valaki más mellett lesz jövője. Csak nem akarnád, hogy a halálod után ott maradjon magányosan
2024. márc. 23. 19:15
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
Akit megszülsz, az a gyereked, nem a pasid.
2024. márc. 23. 19:16
 13/52 anonim ***** válasza:
88%
Nem normális, hogyha a szülő a fontosabb, miközben van saját család is. Normális tartani a szülőkkel a kapcsolatot, rendszeresen látogatni stb. De a partnerrel szemben bármilyen módon priorizálni nem az. Illetve a párt eltiltani a szülőktől szintén nem az. De ha lesz párod és vele családot alapítotok, akkor onnantól ő meg a gyerekeitek lesz a szűk, legközelebbi család, akik normális esetben a legfontosabbak. Velük élsz együtt, velük tervezel, hozzájuk kötődsz leginkább. Ettől nem kell elfelejteni, hanyagolni vagy kevésbé figyelni a szülőkre, mint pl 17 évesen.
2024. márc. 23. 19:16
 14/52 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy egyedül maradjon de kinek mit jelent az a szó, hogy fontosabb nekem a szüleim testvéreim és a gyerekeim lennének nem egy férfi
2024. márc. 23. 19:20
 15/52 A kérdező kommentje:
Ők értük sírnák a legjobban ha bajuk lenne
2024. márc. 23. 19:21
 16/52 anonim ***** válasza:
100%
Sírnák. Oké, innentől értjük honnan jössz.
2024. márc. 23. 19:25
 17/52 A kérdező kommentje:
Rasszista!
2024. márc. 23. 19:28
 18/52 anonim ***** válasza:
87%

Persze, ne 'egy' férfi.

De a szerelmed, akivel gyerekeket vállaltok ideális esetben a legfontosabb számodra. Igen, a gyerekekhez képest sincs lemaradva, más jellegű a szeretet, de az ideális az, hogy úgy ápoljátok a kapcsolatot, hogy ez a legfontosabb, a gyerekek számára is az a legjobb, ha anya és apa nagyon szeretik egymást.

Ha számodra a párod nem fontos ilyen mértékben, akkor ne vállalj vele gyereket.

2024. márc. 23. 19:28
 19/52 A kérdező kommentje:
Mindegy úgysem értitek amit írtam normális választ nem kaptam
2024. márc. 23. 19:36
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj csaje, ha az embereknek fontosabbak lennének a szüleik, mint a párjuk, akkor nem születne új nemzedék. A leválás a szülőkről egy természetes dolog, csak az embernél ez egy kicsit lassabb folyamat és nem totális leszarást jelent akkor sem, mint az állatoknál, akik kb etetik a kölyköt 2-3 hónapig aztán már jóformán meg sem ismerik egymást, mindenki megy amerre lát. Így működik az élet, hogy a szülő életképessé neveli a kölyköt aztán az megy és saját családot alapít.
2024. márc. 23. 19:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!