Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Temu függő háziasszonyok?

Temu függő háziasszonyok?

Figyelt kérdés

Sajnálattal nézem ezeket a temu függő embereket (főleg unatkozó háziasszonyok) a temus csoportban, akik mindenre is szórják a pénzt, teljesen felesleges dolgokat rendelnek. Ezek szerintem szegény emberek, akik ezekre az olcsó szarokra nem sajnálják a pénzt. Mit gondoltok? Szerintem ez káros a földünknek is, és az ő lelki egészségüknek is.

Kommentekbe írják egyébként sokan, hogy nem tudnak leállni a vásárlással. Én csak egyszer rendeltem egyébként.

ma 20:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazt a területet stimulálja az agyban az ilyen vásárlás okozta eufória, mint egyes drogok. Erre is ugyanúgy rá lehet függni, mert a várakozás végén ott a jutalom egy új használati tárgyban, ami ott és akkor örömöt okoz, majd elmúlik. Ezt az ingert lehet újra és újra kiélni egy következő rendelés leadásával, és a kínai kacatok komoly pénzekbe sem kerülnek.

(A Temu nevének helyére bármilyen épp felkapott platform kerülhetne, most épp ez a menő)

ma 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mert olcsó és amúgy van néhány jó dolog is. Emellett a vásárlás, főleg az impulzusból történő vásárlás, és az az érzet hogy te most valami jó üzletet csináltál függővé tesz, Ez olyan pillanatnyi öröm mint a drogok. Egy ideig tart, még a kibontás után is aztán pedig elmúlik és vágysz a következőre.
ma 21:14
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jött be a Temu, szerintem sokkal jobb a Shein! :D

De az tény, hogy olcsóbb, bár én sem sokszor rendeltem, de nekem nem volt szimpi annyira, csak ott volt a cucc, amire szükségem volt.

Viszont tényleg csak azt érdemes megvenni, ami szükséges és boltban nem lehetne. A függőket én is sajnálom!

ma 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!