Nagyon házias, ha csak a kaját tekintjük. Teljesen körülugrál, és nem is szereti, ha ki akarnám szolgálni magam a konyhában, inkább ugrik, és megcsinálja. Ha megkérném, talán még meg is rágná helyettem az ételt.
De van a dolognak egy hátulütője, nem kritizálhatom meg az ételt, még azt sem mondhatom, ha elsóz valamit. Rögtön megkapom, hogy menjek étterembe, ha nem tetszik a főztje, Egyébként nagyon jól főz, a szomszédasszonyok is hozzá járnak tanácsért. (meg pletykálni)
Ami a háziasság többi részét illeti, mosni is szeret, vasalni már kevésbé, de takarítani csak ott, ahol a vendégek megláthatják. Az eldugottabb helyeken már nekem kell, ha megunom a rendetlenséget. Pókhálózni még nem pókhálózott, mióta ismerem, azt is nekem kell. A fűtés, udvar rendbetartás, bármi romlik, annak a javítása is rám vár. Vásárolni szintén szeret, azzal semmi gondom, legfeljebb annyi, hogy nehéz lebeszélni róla, hogy fölösleges dolgokat is megvegyen. (De imádom!)
Azért elég nagy papucsnak látszol. A pénzt ki osztja be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!