Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak házias nőt sikerült...

Férfiak házias nőt sikerült feleségül vennetek ?

Figyelt kérdés

szept. 6. 20:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Te egy idiota vagy elozo. Ugyan melyik resz miatt lenne papucs? Ez nem akkora nagy szam amiket megcsinal.
szept. 9. 00:47
 12/17 anonim ***** válasza:
10-es komp akart lenni.
szept. 9. 12:15
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

#9, 11, 12.

Három házi mamusz. Költözzetek össze! :D

szept. 10. 00:48
 14/17 anonim ***** válasza:

10# A pénz nagyobb részét én. A kajára, ruházatra, szánt részét Ő, én nem szívesen foglalkoznék vele. A nagyobb dolgokban én döntök.

Csak azért, mert a kajába nem szól bele, még nem papucs valaki. szeret főzni, hát élvezze. Szereti, ha dicsérik a munkáját, melyik nő nem? És mutass egy nőt, amelyik szívesen veszi a kritikát! Mindent megkapok tőle, amire szükségem van, én is mindent megteszek a kedvére, meg hogy kíméljem a fájós csípő izületét, elvégzek minden nehezebb munkát, és sok olyant is, amit utál. Ettől már papucs vagyok?

szept. 10. 20:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem, ettől nem vagy papucs, csak kedves. Tippelhetek? Nem vagytok már túl fiatalok. :)

szept. 11. 12:01
 16/17 anonim ***** válasza:
73%

#15 Eltaláltad, 47n 54f vagyunk. És még mindig tart a szerelem.

Sokszor összeveszünk valamin, de csak 5 percig tart a haragszom rád. Ég és Föld vagyunk, én precíz, munkamániás vagyok, kissé autista. Ő meg igazi nő, aki az esze helyett a szívét használja, egyik pillanatban ezt gondolja, a következőben az ellenkezőjét akarja, de kedves, megértő, odaadó, nem lehet nem szeretni. Nem értem azokat, akik papucsnak gondolják aki szereti a párját, és megpróbál a kedvére tenni. Fogalmuk sincs a szerelemről.

szept. 12. 23:55
 17/17 Sághegyi Péter ***** válasza:
Igen.
szept. 13. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!