#9, 11, 12.
Három házi mamusz. Költözzetek össze! :D
10# A pénz nagyobb részét én. A kajára, ruházatra, szánt részét Ő, én nem szívesen foglalkoznék vele. A nagyobb dolgokban én döntök.
Csak azért, mert a kajába nem szól bele, még nem papucs valaki. szeret főzni, hát élvezze. Szereti, ha dicsérik a munkáját, melyik nő nem? És mutass egy nőt, amelyik szívesen veszi a kritikát! Mindent megkapok tőle, amire szükségem van, én is mindent megteszek a kedvére, meg hogy kíméljem a fájós csípő izületét, elvégzek minden nehezebb munkát, és sok olyant is, amit utál. Ettől már papucs vagyok?
Nem, ettől nem vagy papucs, csak kedves. Tippelhetek? Nem vagytok már túl fiatalok. :)
#15 Eltaláltad, 47n 54f vagyunk. És még mindig tart a szerelem.
Sokszor összeveszünk valamin, de csak 5 percig tart a haragszom rád. Ég és Föld vagyunk, én precíz, munkamániás vagyok, kissé autista. Ő meg igazi nő, aki az esze helyett a szívét használja, egyik pillanatban ezt gondolja, a következőben az ellenkezőjét akarja, de kedves, megértő, odaadó, nem lehet nem szeretni. Nem értem azokat, akik papucsnak gondolják aki szereti a párját, és megpróbál a kedvére tenni. Fogalmuk sincs a szerelemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!