Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Azokat a nőket jobban szeretik...

Azokat a nőket jobban szeretik, akiket hamar eljegyeznek illetve elvesznek feleségül?

Figyelt kérdés
Mikor azokat az ismerőseimet látom, akiket olyan fél, 1 év után eljegyeznek, majd nem sokkal rá el is vesznek, arra gondolok, hogy engem a barátom nem is szeret, ha 2 éve nincs semmi. Nem történt meg se az elköltözés, se az eljegyzés sem. A barátom azt mondta akar, de még várjak, pedig már 29 vagyok.
2022. aug. 5. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra hogy köztük nagyon sokan úgy jönnek kb. össze a másikkal, hogy ők hamarosan már mindenképp! el szeretnének jegyezve lenni, stb. Így konkrétan leszögezik az elején.

Ahol nincs erről még beszélve sem, ott évek mennek el, de akár még a várakoztatással is.

2022. aug. 5. 14:16
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Az olyan párok nagy része hamar el is válik, akik nagyon gyorsan házasodnak és alapítanak családot! Lényegében, meg sem ismerték teljesen, már mindent akarnak egyből...

Úgy gondolom egyébként is, a házasság csak egy nyüves papír! Nem attól fog jól működni egy kapcsolat!

Egyik nővérem 6 éve él kapcsolatban, ahol egy gyerek is van, másik 11 éve, mégsem fognak soha megházasodni! Minek kéne...? Anélkül is nagyon boldogok!

2022. aug. 5. 14:19
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként, én sem fogok sosem elvenni egy nőt sem!
2022. aug. 5. 14:20
 4/7 Metionin ***** válasza:
100%
A válások számát tekintve nem hinném.
2022. aug. 5. 14:35
 5/7 anonim ***** válasza:
84%

Ezt add össze: Volt egy jó barátnőm, ő magyar volt. Udvarolt neki nagyon egy igazi roma hapsi. Mondta a barátnőm nekem, hogy hát nincsenek együtt, de azért feljár hozzá "aludni", és van hogy egy hétig is ott van. Mondtam neki, oké, te tudod. Egyszer egy nap összevesztek azon, hogy a sràc milyen igénytelen (nem járt fürdeni, nem mosott fogat, stb), és a barátnőm azonnal faképnél hagyta a srácot még aznap. A csàvó háromszor próbálta meg két nap alatt keresni, majd harmadik nap már kirakta, hogy kapcsolatban van a barátnőm volt osztálytársàval, aki szintén roma. Egy hét múlva a csaj már kirakta, hogy kivettek egy közös albérletet, együtt élnek. Két hónap múlva már azt rakta ki, hogy eljegyezte. Most vannak együtt hat hónapja. A csaj 4,5 hónapos terhes.

Nem mindenki vár sokat, na. XD

2022. aug. 5. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért nem semmi, egyes nők milyen iszonyatosan igénytelenek! Mondjuk, gyanítom, a barátnőd sem egy címlapfotó szépségű nő...😅

Azért olyan pasival kefélni, aki nem fürdik és olyannak a szájába mászni, aki nem mos fogat... Elképesztő, a barátnőd is milyen undorító...

Mondjuk, az, hogy a cigány pasas hamar összejött egy cigány nővel, nem meglepő! Őket különösebben nem izgatja, mi lesz az országban - és a világban a jövőben! A nyomortelepeken is szaporodnak...

2022. aug. 6. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:
6, meglepő de nem csúnya nő, meg nagyjából igényes is. Mondhatni szép lány. Én sem értettem az egészet, de ő tudja. Már azóta egy ideje nem beszélünk egyébként.
2022. aug. 6. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!