Miért van az, hogy másokat korán eljegyeznek, engem meg nem is akar a párom?
Mert a házas emberek mit szoktak csinálni?
hát igen bizony válni...
Ott az indokod.
Én is azért nem húzok még gyűrűt a páromra, mert még nem áll készen a házasságra, s ezáltal az egész életen át tartó kapocs összeomolhat, ami jobban fáj mind anyagilag, mind érzelmileg, mintha simán szakítanánk. Szóval igen, ki kell érdemelned a gyűrűt, de nem kivárásos alapon, hanem úgy, hogy azt csinálod, amit az urad mond. Onnantól lesz fontolóra véve a gyűrű.
Na, ha ilyeneket mond neked egy férfi, hogy nem érdemled meg, akkor nem gondolja az egészet komolyan. Kényelmesen elvan veled egy langyos kapcsolatban, és ha neked ez nem elég, próbál benned bűntudatot kelteni.
Klasszikus. Ez a srác nem szeret téged. Nem szeret téged úgy, ahogy egy szerelmes férfi szereti a párját. Tedd ki a szűrét, vagy érzelmileg megnyomorit, elcsesz az életedből még néhány évet, aztán ha már kevésbé leszel testileg vonzó, és megtetszik valaki más, eldob mint egy használt mosogatórongyot.
Most lehet, hogy azt mondod, hogy áh, nem ő nem ilyen, de ilyen. Külső szemlélőként egyértelműen látszanak a jelek a viselkedéséből.
Mint mindenki, te is szerelmet... nem is... SZERELMET érdemelnél. Nagy Őt, aki nem szivességet tesz vele, hogy megkér, hanem könyörög a kezedért.
A valódi szerelem ilyen. Sajnállak, ha ezt még nem élted át, és azért még jobban, ha erről lemondasz olyasvalaki mellett a langyos vizért, aki nem értdemel meg téged, és ellopja a jövődet és az álmaidat.
Szerintem se ő lesz neked az igazi, ha már az alapkérdésekben (gyerekvállalás) nem egyezik a véleményetek. Nem beszélve arról, hogy ilyeneket mond neked.
Lehet itt az ideje ennek békés véget vetni és keresni valakit, aki igazán neked való, szeret, becsül, tisztel, gyermeket akar tőled. Persze, ki vagyok én, hogy megmondjam a tutit? Ezt neked kell mérlegelned.
Mindenesetre, semmiképp se hagyd, hogy az ilyen dumáival lehúzza az önbizalmad. Te igenis megérdemled azt a gyűrűt, a szerető férjét, a családot.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!