Egy férfi akar vásárolni tőlem egy bikinit. Ez nem gyanús?
Nem, ez elég egyértelmű. Nyilván magányos és gerjed a fehérneműkre is.
Mellesleg egy bikinit simán postán is elküldhetsz neki.
Most belepörgettem a hírfolyamába, végig csak félmeztelen nők voltak posztolva :D
Akkor asszem kicsukva hogy én ezzel az emberrel találkozzak😂
Miből gondolod, hogy kiteregeti az életét a Fosbook-ra? Nekem még a profilképem se látható, akkor biztos azért veszek ilyesmit, hogy eladjalak egy szervkereskedőnek.
De tegyük fel, hogy valami nem stimmel. Mi van, ha az egyetlen nő akihez hozzáérhet egy guminő? Annak is veheti, csak elég betegnek kell lenni hozzá.
Annyi, hogy fényes nappal találkozz vele, forgalmas helyen. És ha nem tudja a teljes neved, ne is áruld el.
Hát nem tudom, én nem akartam ilyen előítéletes lenni, de szerintem akinek a profilján csak meztelen nők vannak az kicsit beteg 😀
Ennyit nem ér 1500ft
Ne lepődj meg ezen, tőlem használt zoknit vettek már férfiak. Ezek 99%-ban egyedülálló férfiak, akiknek van egy ilyen gerjedésük a női használt ruhákra.
Küldd el neki foxposttal pl., és akkor nem kell találkozni vele. persze állja ő a díját :-)
Fú gyerekek, lehet inkább akkor GYK-n kéne kereskedni :D
Nem is tudtam hogy ennyire biznisz a használt női fürdőruha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!