Miért van az, hogy másokat korán eljegyeznek, engem meg nem is akar a párom?
Figyelt kérdés
Jó, persze, értem én, papír nélkül is lehet boldognak lenni, de azért nagyrészt eljegyzéseket látok. Mi már 3 éve együtt vagyunk, nem az első párom (a korábbiak se nagyon gondoltak ilyesmire, meg hát fiatalok is voltunk). Most már így, 26 évesen én is vágynék egy gyűrűre, családra, stb...A párom azt mondta, gyereke nem lesz se tőlem, se mástól, és felejtsem el azt is, hogy valaha gyűrűt ad...Nem értem, és úgy érzem, bennem van a hiba.2020. ápr. 10. 23:40
11/13 anonim válasza:
Még várja hátha jön jobb. Az idő neki dolgozik.
12/13 anonim válasza:
Ha ennyire nem egyezik meg a véleményetek alapvető dolgokban és egy olyan megjegyzés után hogy "ne karácsonykor jegyezz el" már besértődik és "nem érdemled meg a gyűrűt" akkor szinte biztos vagyok benne, hogy nem illetek össze és inkább mást kéne keresned, aki mondjuk ugyan azt akarja mint te.
13/13 anonim válasza:
Remélem a kérdés kiírása óta megjött az eszed, és nem alázod tovább magad ebben a kapcsolatnak csúfolt fosban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!