Tényleg fontosabb egy fiú gyereknek a Nője? ha igen miért? nekem nincs gyerekem nem vagyok terhes sem de azt olvastam hogy egy fiú gyereknek fontosabb a Nője.
Figyelt kérdés
2024. márc. 23. 18:16
31/52 A kérdező kommentje:
Értem én hogy fontos valakinek a párja ha vele marad ha nem de az mégsem olyan mint a család csak a szülei nevelték és a testvéreivel nőt fel lehet hogy a pár kapcsolat némelyik párnak örökre szól de a család az család marad nem ő szült nem ő nevelt nem ő tanított.
2024. márc. 23. 20:10
32/52 A kérdező kommentje:
A durva a szülők hozzáállása és nem azt írtam, hogy ne legyen párja és gyerekei legyen elfogadnám őt csak a gyereke szülei és a testvérei legyenek számára fontosabbak.
2024. márc. 23. 20:14
33/52 anonim válasza:
Ha már valakinek gyereke születik, akkor a családja elsősorban a gyereke és a gyereke másik szülője lesz. És ez teljesen természetes. Ha megházasodsz, onnantól megalapítod a saját családodat. Nyilván az lesz a legfontosabb.
34/52 A kérdező kommentje:
#19 Neked, sajnálom hogy így látod
2024. márc. 23. 20:30
35/52 A kérdező kommentje:
Nem fura a látás módom hozzáállásom stb emiatt és írtam, hogy a gyerekek szülők és a testvérek fontosabbak nem egy pár esetleg házastárs.
2024. márc. 23. 20:38
36/52 anonim válasza:
Beteg a lelked, nagyon sajnálom. De a másik kérdésedhez is írtam. Nagyon rossz családból jöttél, rossz mintákat hoztál.
37/52 anonim válasza:
"a gyerekek szülők és a testvérek fontosabbak nem egy pár esetleg házastárs"
Az ugye megvan, hogy a te szüleid egy házaspár?
Ha úgy gondolkodtak volna, mint te, nem születtél volna meg, mery mind otthon élnének az testvéreikkel az anyjuk fenekében.
38/52 A kérdező kommentje:
És az eszetekbe van hogy hány párkapcsolat és házasság megy tönkre? ja és ne gyertek azzal hogy? minden esetben az anyós miatt
2024. márc. 23. 21:08
39/52 anonim válasza:
Sok. És? Akkor sem élünk a szüleink/gyerekeink nyakán. Tök beteg dolog.
40/52 anonim válasza:
Ahogy egy lánygyereknek is lehet fontosabb a f/szija.
Ahogy van varázsp/nci, úgy van varázspéló is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!