Mit szóltok ehhez? Örültök neki?🚽💸💳
"Csoda, hogy a plázába való belépésért még nem kell fizetni."
Igen, ezen is gúnyolódtak már (hozzáteszem jogosan) hogy a belépéshez fizetni kell majd, ki viszont nem biztos kiengednek! Csodálatos orwell-i rendszer!
18-as válaszom haszontalan. Hogynepersze, biztos a krumplik szaporodásáról vagy a lágytojás főzési idejéről írtam.
Vicc komolyan. Köszi a lepontozást.
"Tekintve, hogy azok az egész napjukat a Westendben élik, valahol muszáj üríteniük. De ha esetleg rászoknak arra, hogy akkor a nyugati aluljárót pisilik össze, akkor meg az lesz a baj."
Mindennek van előnye és hátránya, csak amikor már a tökünknél szorongatnak minket (mert egy pisálást se lehet elvégezni, neadjisten kezet mosni), ott azért fel fognak lázadni az emberek! Hova süllyedt ez az ország!
Nálunk is bevezették a fizetős wc-t, ajtó előtt szarták, hányták, és wc papír sem volt :D
Hú aztán tisztább lett.. nem, nem lett az, sőt inkább annyit változott, hogy többet zsebelhet be
"200 ft-ja kinek nincs, de őszintén?"
Hát van akinek nincs mert nem adnak neki, főleg hogy már mindenki bankkártyával fizet, ha pedig kapnak némi aprót, azt is az asztali borba forgatják be.
Ezekkel az intézkedésekkel azt fogják elérni hogy mindenki dühös lesz egy idő után és az utcán fognak verekedni az emberek mert élhetetlenné vált a közeg. Mindenki vegzálni fog valakit valamiért, de ezt nem látják!
Tudod a pillangó-hatás!
Remélem, ezek után a dedikált személyzettel el lehet beszélgetni Hegel dialektikájáról is akár.
Egyébként nem a 200 Ft-tal van baj, hanem hogy nem mindig van az embernél apró, plusz amikor épp a cifrafosás van rajtad és aprót kell keresgélni, hát...
Amióta a buszállomáson fizetős lett a WC, nem piknikeznek bent a norvég bodzaszedő családok, a gyerekeik se tekerik le szórakozásból az összes WC-papírt. A vasútállomásokon már régen fizetősek a WC, és érdekes, csak azok mennek be, akiknek dolga van (szó szerint).
Ráadásul ha jól tudom, a Westend egy magánkézben (tehát nem állami tulajdon) lévő bevásárlóközpont - ergo nyereségorientált az egész épület mindenestől. Ha már a jogokkal jössz, a tulajdonosnak joga van úgy dönteni, hogy pénzt kér a WC-használatért, neked meg jogod van nem használni többet azt a WC-t.
Hogy mi ellen akarsz lázadni, azt viszont nem egészen értem... szerinted az lenne a helyes, ha az állam ilyen mélységig beleszólna abba, hogy egy magáncég hogyan működteti a saját üzletét? Volt már ilyen rendszer nálunk, 1989 óta szidják orrba-szájba.
"Egyébként nem a 200 Ft-tal van baj, hanem hogy nem mindig van az embernél apró, plusz amikor épp a cifrafosás van rajtad és aprót kell keresgélni, hát..."
Nekem is volt néha inkontinencia problémám és örültem ha eljutok a piszoárig, nem hogy még keresgélem a bankkártyámat, dobálgatom a pénzérméket és várom hogy a lámpa zöldre váltson! Röhej!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!