Mit szóltok ehhez? Örültök neki?🚽💸💳
2024. márc. 18. 14:12
51/68 anonim válasza:
Kézmosót rakhatnának nem fizetős részre is, ezen kívül nem igazán érdekel.
52/68 anonim válasza:
Eleve egy fertő volt
Ezek után a lábam sem teszem be oda
53/68 anonim válasza:
Két katonának öltözött bohóc kéne a budi elé, meg egy bent lófráló majom, aki benéz a gyökér után, hogy mit hagyott. Az orwelli lenne. Mellesleg megoldaná.
54/68 anonim válasza:
A Corvinban tényleg fizetőssé tétel után is volt olyan, hogy a csapnál volt szarcsík, mintha valaki ott cserélt volna pelenkát. Nem lett tisztább.
Amúgy egy időben megfigyeltem, hogy minél magasabban van egy budi, annál tisztább átlagban. Szerintem sokan vannak, akik nem is vásárolnak, csak épp pláza közelében sétálnak és pisilniük kell, olyankor az utca v metrószinten ugranak be üríteni.
55/68 A kérdező kommentje:
Na gyerekek, én ezért lettem gyógyíthatatlanul OCD-s, mert minden után IS kezet mosok, az emberekkel IS a legminimálisabb kontaktot tartom és TÖK LOGIKUSAN! Láttam én már ezt-azt, ennél sokkal durvább dolgokat IS, de én vagyok a "beteg"! 🤣🤣
2024. márc. 19. 18:14
56/68 anonim válasza:
Nem neveznélek betegnek, de a legtöbb esetben túlzás kicsit. Nyilván ilyen pénz vagy budikilincs ilyen "abból baj nem lehet, ha a kezem tiszta" témakör kb minden jóérzésű embernek, és amíg nem extra teher, addig az OCD se gond szerintem. Amúgy adnám, ha igazolt OCD-vel vagy akármilyen tisztasági kényszerrel, meg persze emésztőrendszeri kalamajkákkal lehetne kapni retyóbérletet fillérekért, ami mindenhova jó. Persze a nép nem érteni, ide az túl japán.
57/68 A kérdező kommentje:
Extra teher? Ahogy vesszük! Pár éve alakult ki, látva a sok trehány, önmagára tisztaság szempontjából semmit sem adó embert. Erre még rájött a kovid, szokás szerint a tarkójukra rakták a maszkot, meg masszívan teleköhögték a járatot és csak utána húzták fel a pofájukra (már bocsánat), meg wc után nem mostak kezet, meg ilyen nyalánkságok!
2024. márc. 19. 19:52
58/68 A kérdező kommentje:
Hát bocsi, de egy OCD-snek ez aranybánya! 😬💦
2024. márc. 19. 19:54
59/68 anonim válasza:
Nyugi, ott körül vagyok én is, ahol te, csak a kényszeresség hiányzik: nyilván nem vonom meg magamtól azt a kis figyelmességet, hogy egy alapos kézmosás után max bal kisujjal meg könyökkel kezelem az ajtókat, de azért bele tudok nyugodni abba, hogy egy varázslat az immunrendszer, például a komplett gyerekkoromat segített túlélni, na meg a koleszos éveket, nem is tudom, melyik a durvább amúgy.
60/68 anonim válasza:
Az árkádban is fizetős.
Tisztább nyilván nem lett, de legalább b.hatom, ha nincs nálam apró.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!