Mit szóltok ehhez? Örültök neki?🚽💸💳
Ezt a szöveget figyeljétek! Minden a "MI ÉRDEKÜNKBEN" történik!
"A bevásárlóközpontot üzemeltető cég azt írta, hogy a látogatók 'komfortérzetének növelése érdekében' döntöttek a közösségi mosdók használati feltételeinek megváltoztatásáról. 'A mosdók funkcionális megújításának és a fizetős rendszer bevezetésének célja a magasabb szolgáltatási színvonal biztosítása és fenntartása', így a nyitvatartási időben ezentúl 'dedikált személyzet és ezáltal magasabb minőségű szolgáltatás lesz elérhető'."
Hát nem tudom! Az 1999-es nyitás óta ingyenes a wc, most meg hirtelen nem az!
Hát ökölbe szorul a kezem! 💥✊💥
Az szép.
Ezek szerint nem kell oda menni.
Eleve amikor ott vagy pénzt költesz de ez nem elég neki, telhetetlen.
Westend ki adja bérbe a helységeit nem olcsón, aztán már az a pénz sem elég neki, még több és több kell.
Hamaros majd az ott dolgozóknak is fizetniük kell ha dolgozni szeretnének.
Én semmiképp nem tudok örülni annak, hogy az alapvető biológiai szükségleteimet, amikbe beleszólásom sincs, csak fizetés ellenében tudom elintézni, lényegtelen, hogy mennyi pénzért... 🤣🤣
Nálunk a vasútállomáson 50 forint a WC használat, a kisdolgomat mindig a susnyásban végzem el, alapvető szükségletért nem fogok fizetni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!