Mit szóltok ehhez? Örültök neki?🚽💸💳
"Nem mászkálnak be a hajléktalanok és a tinik se rombolják le a helyet"
Na idefigyelj! Soha ne kerülj olyan helyzetbe hogy örülnél egy ingyenes Westend wc-nek! Nyugi, én is láttam a szerencsétleneket hogy bemennek pisilni, kezet mosni, most erre mit mondjak? Dögöljenek meg? Megvárom míg elmegy és kész! Nem mindegyik fogja telibe küldeni a falat! Van olyan hely ahova még most is járnak mert más lehetőségük nincs a közelben, ha nem egy bokorral akarják kitörölni a seggüket!
"Na idefigyelj! Soha ne kerülj olyan helyzetbe hogy örülnél egy ingyenes Westend wc-nek!"
Elég gyakran örülök a nyilvános wc-nek, lévén panikbeteg vagyok és ez sokszor bélgörcsökkel és hasmenés érzéssel jár, az már nem érdekel onnantól, hogy fizetős vagy sem
"Nyilván kötelező a tisztaság, de nincsenek ott minden másodpercben. Óránként vagy fél óránként van takaritas/ellenőrzés."
Én is dolgoztam olyan vendéglátó egységben ahol takarítani kellett a wc-t és bizony negyedóránként-félóránként csekkolni kellett. Gondolod hogy most a fizetősnél 2 percenként fognak futkorászni? 😀
"Nem értek egyet azzal, hogy tisztább lesz. Rendszeresen járok az összes budai és pesti plázába, sehol sem tisztábbak a fizetős mosdók. Corvin, Örs, Sugár, sehol nem tisztább, mint pl az Aréna vagy Westend. Egyáltalán nem tisztább. A tisztaság egyébként sem kizárólag a takarítónőn múlik, hanem azon, hogy hogyan hagyják ott a használók."
Köszönöm szépen! 🙏
Egy kecskeméti Malmot, legyen az bármi, ne hasonlítsunk össze egy Westenddel, ahol valszeg csak a WC-ben fordul meg napi szinten annyi ember, mint az egész Malomban egy nap.
200 forintért is ugyanúgy be fognak menni a tróger cig.. akarom mondani emberek, akik nem tudnak kulturáltan wczni. Tekintve, hogy azok az egész napjukat a Westendben élik, valahol muszáj üríteniük. De ha esetleg rászoknak arra, hogy akkor a nyugati aluljárót pisilik össze, akkor meg az lesz a baj.
Az kamu, hogy tisztább lesz, ha bevezetik a fizetős wc-t.
200 ft-ja kinek nincs, de őszintén? Még koldus is telefoshat wc ülőke körül, ha akarná :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!