Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez? Örültök...

Mit szóltok ehhez? Örültök neki?🚽💸💳

Figyelt kérdés
[link]

2024. márc. 18. 14:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:

"Nem mászkálnak be a hajléktalanok és a tinik se rombolják le a helyet"

Na idefigyelj! Soha ne kerülj olyan helyzetbe hogy örülnél egy ingyenes Westend wc-nek! Nyugi, én is láttam a szerencsétleneket hogy bemennek pisilni, kezet mosni, most erre mit mondjak? Dögöljenek meg? Megvárom míg elmegy és kész! Nem mindegyik fogja telibe küldeni a falat! Van olyan hely ahova még most is járnak mert más lehetőségük nincs a közelben, ha nem egy bokorral akarják kitörölni a seggüket!

2024. márc. 18. 14:50
 22/68 anonim ***** válasza:
49%
Nem értek egyet azzal, hogy tisztább lesz. Rendszeresen járok az összes budai és pesti plázába, sehol sem tisztábbak a fizetős mosdók. Corvin, Örs, Sugár, sehol nem tisztább, mint pl az Aréna vagy Westend. Egyáltalán nem tisztább. A tisztaság egyébként sem kizárólag a takarítónőn múlik, hanem azon, hogy hogyan hagyják ott a használók.
2024. márc. 18. 14:50
 23/68 anonim ***** válasza:
51%

"Na idefigyelj! Soha ne kerülj olyan helyzetbe hogy örülnél egy ingyenes Westend wc-nek!"

Elég gyakran örülök a nyilvános wc-nek, lévén panikbeteg vagyok és ez sokszor bélgörcsökkel és hasmenés érzéssel jár, az már nem érdekel onnantól, hogy fizetős vagy sem

2024. márc. 18. 14:53
 24/68 A kérdező kommentje:

"Nyilván kötelező a tisztaság, de nincsenek ott minden másodpercben. Óránként vagy fél óránként van takaritas/ellenőrzés."

Én is dolgoztam olyan vendéglátó egységben ahol takarítani kellett a wc-t és bizony negyedóránként-félóránként csekkolni kellett. Gondolod hogy most a fizetősnél 2 percenként fognak futkorászni? 😀

2024. márc. 18. 14:54
 25/68 A kérdező kommentje:

"Nem értek egyet azzal, hogy tisztább lesz. Rendszeresen járok az összes budai és pesti plázába, sehol sem tisztábbak a fizetős mosdók. Corvin, Örs, Sugár, sehol nem tisztább, mint pl az Aréna vagy Westend. Egyáltalán nem tisztább. A tisztaság egyébként sem kizárólag a takarítónőn múlik, hanem azon, hogy hogyan hagyják ott a használók."

Köszönöm szépen! 🙏

2024. márc. 18. 14:55
 26/68 A kérdező kommentje:
23. De nem veszed észre hogy 24-25 év után birkának🐏 nézik az embereket?
2024. márc. 18. 14:58
 27/68 anonim ***** válasza:
50%
Szanalmas. Ez is csak a haracsolasrol szol. Hogy minel tobbfele modon lehessen penzt lehuzni. :-/
2024. márc. 18. 14:59
 28/68 anonim ***** válasza:
65%
Csoda, hogy a plázába való belépésért még nem kell fizetni.
2024. márc. 18. 15:02
 29/68 anonim ***** válasza:
46%

Egy kecskeméti Malmot, legyen az bármi, ne hasonlítsunk össze egy Westenddel, ahol valszeg csak a WC-ben fordul meg napi szinten annyi ember, mint az egész Malomban egy nap.

200 forintért is ugyanúgy be fognak menni a tróger cig.. akarom mondani emberek, akik nem tudnak kulturáltan wczni. Tekintve, hogy azok az egész napjukat a Westendben élik, valahol muszáj üríteniük. De ha esetleg rászoknak arra, hogy akkor a nyugati aluljárót pisilik össze, akkor meg az lesz a baj.

2024. márc. 18. 15:06
 30/68 anonim ***** válasza:
41%

Az kamu, hogy tisztább lesz, ha bevezetik a fizetős wc-t.

200 ft-ja kinek nincs, de őszintén? Még koldus is telefoshat wc ülőke körül, ha akarná :)

2024. márc. 18. 15:23
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!