Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A jogom van hinni a hülyeségbe...

A jogom van hinni a hülyeségben meddig terjed?

Figyelt kérdés
Szóval. Mostanság többször hallottam ezt különböző témák kapcsán. Hol kezdődik a sületlenségeknek, őrült fantazmagóriáknak, abszurd agyszüleményeknek az a foka, ami ellen már joga/kötelessége küzdeni az ép eszű embernek. Pls ne a kötelesség szót ragozzuk, ami tudom, hogy túlzás.

jan. 19. 10:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%

"nem akarom, hogy miattam romoljon le a statisztikád."

Nem igazán érdekel a statisztikám. Aki politikai témakörben válaszolgat, annak alapból alacsonyabb.

"Ismertem olyan pánikbeteg embert, most lehet ötven körül"

Csak már ez se az, akinek "a nagyi mesélte". Igen, vannak még emberek, akiket érintett. Igen, rájuk lehetett hatással.

Viszont ez a réteg a kisebbség és akinek a nagyi mesélte, abban ez már nincs is meg annyira.

"sokan mennyire nem tudnak mit kezdeni azzal, ha a sajátjukkal ellentétes véleménnyel találkoznak"

Az a helyzet, hogy politikát tekintve nem itt tartunk. A politikában azzal nem tudnak mit kezdeni, amikor tények ellen beszélnek.

A fidesz rájött, hogy úgy tudja megtartani a szavazóbázisát, ha minél eltérőbb álláspontot képvisel. Ezt akkor tudja megoldani, ha már a valóságot is elferdíti és emellett arra tanítja a szavazóit, hogy az ellenzéki akkor is hazudik, ha kérdez, így már meg se hallgatják az ellenzékieket a választóik, így minimalizálva a két oldal közötti átjárást.

És egyébként így jutottunk el oda, hogy fideszesnek lenni jelenleg egyenlő azzal, hogy pedofilokat védik és ehhez még tapsolnak is a szavazók.

febr. 10. 06:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!