A jogom van hinni a hülyeségben meddig terjed?
Figyelt kérdés
Szóval. Mostanság többször hallottam ezt különböző témák kapcsán. Hol kezdődik a sületlenségeknek, őrült fantazmagóriáknak, abszurd agyszüleményeknek az a foka, ami ellen már joga/kötelessége küzdeni az ép eszű embernek. Pls ne a kötelesség szót ragozzuk, ami tudom, hogy túlzás.jan. 19. 10:02
11/31 anonim válasza:
Amíg nem vagy hajlandó befogadni más információkat, addig nincs miről beszélni. Kapásból tudok 3 dokumentumfilmet linkelni a globális felvásárlásokról (vakcinákat, gyógyszeripart is érinti), illetve a gyerekkori MMR oltások okozta autizmus kutatásaival kapcsolatban. Kihangsúlyozom, felvásárlásokról és kutatási anyagokról beszélünk, statisztikai adatokkal, nem elméletekről. Lehet szőnyeg alá söpörni, ahogy te csinálod, meg lehet tájékozódni is. A te döntésed. Viszont ha mérlegre állítjuk a dolgot, pont te lennél az, aki a téma ezen részéről nem akar tudomást venni. Tehát nincs jogod olyat állítani, hogy aki a kutatási eredményeket is alapul vesz, az árt másoknak ezzel. Miért ártana? Az éremnek két oldala van, hogy teljes képet kapjunk, ahhoz mindkét oldalt kell nézni, nem csak az egyiket.
12/31 A kérdező kommentje:
11: nem erről szól a kérdés. Ezért most nem szeretnék erről vitatkozni, remélem megérted.
jan. 19. 12:09
14/31 A kérdező kommentje:
13: mármint a hülyeség? 😂
jan. 19. 12:12
15/31 anonim válasza:
Jah, amíg másoknak nem árt, addig oké,de ha elkezd veszélyes ideológiákat tolni az illető, akkor jobb ha összeszedi magát mentálisan...
Pl az ilyen "a védőoltástól autista leszel/turbórákot kapsz, nem szabad megbízni az orvosokban!!" típusú emberek veszélyt jelentenek a társadalomra.
Vagy voltak/vannak emberek akik azt hiszik hogy bizonyos rasszok kevésbé érzik a fájdalmat, ami szintén veszélyes; Amerikában mái napig hisznek ebben egyes orvosok.
Vannak emberek akik a saját spirituális meggyőződéseik alapján korlátoznák más emberek életét/a saját testükhöz való jogot, ami megintcsak veszélyes.
16/31 anonim válasza:
#12 De, erről szól a kérdés, mert állást foglalni csak úgy lehet, ha az érem mindkét oldalát megvizsgáljuk és nem csinálunk úgy, mintha nem lennének kutatási anyagok.
17/31 A kérdező kommentje:
16: úgy értettem, hogy nem az oltásellenességről. Mindenellett remélem megengeded nekem, hogy én jobban tudjam nálad, miről szól a saját kérdésem.
jan. 19. 12:20
18/31 A kérdező kommentje:
15: pont az ilyenekre gondoltam. Végülis ha úgy vesszük, van olyan vélemény is ami Btk kategória. Mondjuk erre meg lehet mondani, hogy politikai kérdés. Ami igaz is tulajdonképpen. De akkor az elfogadható, hogy ha árt másnak, igenis lehet “küzdeni” ellene? Nem találtam jobb szót… mondjuk van olyan szintű elvakultság, amikor felesleges minden szó sajnos.
jan. 19. 12:24
19/31 anonim válasza:
Ezt bármilyen témára rá lehet vetíteni, épp ez benne a lényeg. Amíg nem nézed meg más forrását, nincs jogod ítélkezni felette.
20/31 A kérdező kommentje:
19: ebben a részében egyetértünk.
jan. 19. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!