Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legnehezebb az életben,...

Mi a legnehezebb az életben, számodra?

Figyelt kérdés
2024. jan. 7. 21:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy normális, okos, művelt emberekkel legyek együtt, ne pedig ingyenélőkkel.
2024. jan. 7. 22:22
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
A mentális betegségeim.
2024. jan. 7. 22:47
 13/21 A kérdező kommentje:
Mik azok pontosan?
2024. jan. 7. 22:59
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Párkapcsolatot kialakítani
2024. jan. 7. 23:44
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem az, hogy olyan dolgokat kell csinálni folyton, amiben nem vagyok jó, ami lefáraszt, amit utálok. Jó, persze mindennek van jó és rossz oldala, és az ember eljár képzésre, egyetemre, görcöl, oda teszi magát, hogy úgy alakítsa az életét, hogy kicsit talán több legyen az előnyből, mint a hátrányból, de valahogy soha nem jön el ez az időszak.. 😕

Én ebbe belefáradtam, lexarom...

2024. jan. 8. 01:53
 16/21 anonim ***** válasza:
Hogy csak a halal utan tudjuk meg, mi van a halal utan. Pedig konnyebb lenne perspektivaba tenni a mostani eletunket, ha latnank, mihez kepest. De epp ez a plane, tudom, hogy ne most tudjuk.
2024. jan. 8. 01:54
 17/21 anonim ***** válasza:
12%
Élet??Gyász és szenvedés..
2024. jan. 8. 04:22
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Megtartani a pozitív hozzáállásomat a dolgokhoz és leküzdeni a pesszimista szemléletmódot, hiszen annyi negatív, lehúzó ember van ebben az országban.
2024. jan. 8. 05:26
 19/21 anonim ***** válasza:

Én egy tanult ember vagyok, normális családdal, jó körülmények közt. Nem vagyok magányos, őszinte ember vagyok, nem mutatok mást a külvilág felé.

Mégis egész életemben volt egy mumusom, a súlyom. 40 kiló túlsúlyt cipelek. Túl vagyok a 300. életmódváltáson, diétákon, terápián, gyakorlatokon, gyógyszereken, orvoson, de képtelen vagyok átadni magam neki. Pár hét, hónap után újra visszaesek az evészavarba. Nekem ez az egy nem sikerült soha. Most is dolgozom rajta, hátha most más lesz, most meg tudok maradni a jó úton. Ez a leges legnehezebb.

2024. jan. 8. 07:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem tudok választani ezek közül: magány, és, hogy nem találom a helyem a világban/elveszettnek/elveszve érezem magam.
2024. jan. 8. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!