Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnehezebb számodra egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2020. febr. 29. 22:22
1/13 anonim válasza:
Bízni a másikban, időt szánni rá és kompromisszumokat kötni
2/13 anonim válasza:
Először jól választani, ami még egyszer sem sikerült, aztán ennek ellenére kitartani pár hónapnál tovább.
3/13 anonim válasza:
Nehézség? Eleve teljesen abnormális, ha van nehézség.
A nehézség abból keletkezik, hogy támasztasz egy elvárást, majd a dolgok nem az elvárásaidnak megfelelően alakulnak.
Egy boldog ember nem vár el semmit. Pont ettől boldog. Emiatt pedig nehézség se jön létre.
4/13 anonim válasza:
Számomra a hűség a legnagyobb teher.
5/13 anonim válasza:
Hát azért egy hosszúk kapcsolatban már bőven elő jönnek az élet adta nehézségek néha, amit nem mindegy hogyan kezelünk.. Nem megy az magától. De örülök ha valakinek magától megy, és min 20 éve házas pl, komolyan.
6/13 anonim válasza:
Jóérzéssel kompromisszumokat kötni és elfogadni, hogy a másiknak alapvető dolgokban eltér a véleménye. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogyha ugyanúgy gondolkodna, mint én, akkor pont a számomra legkedvesebb tulajdonságai szűnnének meg.
7/13 anonim válasza:
Nekem az, hogy egy ember mellett tettem le a voksom. Egyszerre tobb eletre vagyom. Gyerekem ezert nem lett, ha lenne, mindent alarendelnek neki. De ugy erzem, nem biztos, hogy egy eleten at kepes vagyok elkotelezodni.
No.
8/13 anonim válasza:
Bízni a másikban, hogy nem derül ki valami hirtelen véletlen során, hogy vak voltam és csak az időmet vesztegettem.
Hűségesnek lenni és összedolgozni vele viszont sokkal könnyebb, mint azt gondoltam :)
9/13 anonim válasza:
Újra megbízni valakiben. Erre már jó ideje nem is vagyok képes.
10/13 anonim válasza:
Több is van, ami nehéz, de ha jól átgondolom, a legnehezebb sok időt együtt tölteni. Én ezt nagyon nem bírom, ez egy meghatározó oka annak, hogy egyedülálló vagyok. (N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!