Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legnehezebb számodra egy kapcsolatban?
Ugyanaz mint előző, + hozzászokni hogy már nem egyedül vagyok, és ez alatt nem csak az együtt töltött időt értem, hanem pl. a netes csevejt is. Annyira hozzászoktam már a magányhoz, hogy teljesen abszurd ha valaki hirtelen érdeklődik pl. a napom felől.
F
Leírom én, nekem mi a nehéz belül.
Tudomásul venni egy kapcsolat ritmikáját: mennyire illuzórikus állapot egy plátói szerelem, fellángolás, vagy randizási fázis, a kapcsolati szakasz eleje. Tudomásul venni mennyire megváltozik az évek alatt, és közben egyensúlyt tartani és tudni, hogy ez az állapot a jó, a természetes szeretet ahova egy kapcsolatban el kell jutni (kötelezően) a lobogó szerelem után, vagy ez egy megszokási állapot...
Mert az tuti, hogy nem elég a szerelem sem egy hosszú kapcsolathoz önmagában, nem fogja életben tartani, ha nagyon más 2 ember, hiába működik pl a kémia veszettül.
Más kapcsolatokban meg a rutin, a szeretet megvan, de a kémia vonzalom hal meg..
A legnehezebb kérdés magunkban mindig az, mi az miért megéri maradni, vagy megéri menni.. Nehéz néha vállalni a saját igényeinket a másikkal szemben, ugyanis nem mindig lesznek ugyanazok..
Nehéz nem teljesen alárendelődni, kiállni a saját igényeinkért vágyainkért néha, úgy hogy közben mindkettőnk érvényesülni tudjon, és ne nyomjuk el a másikat.
Ezek nem mindig egyszerű érzések. És még bonyolultabbak, ha tovább boncolgatom.
Nehéz elköteleződni is, pláne a mai világban, mert arra szocializálódunk, hogy rengeteg lehetőségünk van. Hogy lehetne jobb, hogy menj.. Közben meg a valóságban mindenki így van berendezve és önző, saját érdekeket képvisel.
Nehéz még bízni... Pont a fentiek miatt. Nehéz engedni, hogy szeressenek, nehéz engedni, hogy én szeressek, mert az egyet jelent a sérülékenységgel.. Onnantól, hogy szeretek, megbánthatnak, pofára eshetek.
Az elköteleződés is nehéz, manapság semmi sem időtálló.
Röviden, teljesen bízni és szeretni nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!