Milyen a 10. osztály? Mennyire nehéz, melyik tantárgy volt számodra a legnehezebb?
Nekem akkor jött be a 2. idegen nyelv, amit utáltam, mert nagyon rossz tanárt kaptunk.
A 9. osztály tökéletes volt, imádni való tanárokkal, akik jól tanítottak, de 10. osztályban megjelent a 2. idegen nyelv, amit egy borzalmas tanár tanított, aki előszeretettel szívatott minket feleslegesen.
Én most 10.-es vagyok... nem mondom messze nehezebb mint a 9...de vègülis nálam a matekkal vannak most bajok... mindig, általánosban, 9.-be mindig 4-5 között volt a matekom most meg 3..es 2 között mozog..
Az hogy minden héten minden nap van valami doga.. matekból van a legtöbb jegyünk, 2 hónap alatt 1 füzetem már tele van...szóval a matek az tényleg egyre csak húzósabb az idő elteltèvel, és ezt nem lehet tanulni csak megèrteni..
A többihez szorgalom kell, azokkal nincsen baj. Meg talán a kémia ami nekem húzós de csak azért mert ez nem az én tantárgyam
5/ vagyok már sikerült felhozni a matekot (4,35), az a lényeg hogy mindig odafigyelj és legyen szorgalmad.
4/ nem mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!