Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor untátok az életeteket,...

Amikor untátok az életeteket, mit tettetek?

Figyelt kérdés
Valószínűleg túl jó dolgom van, egészséges vagyok, a szüleimet se kell ápolni. Munkám is van. Valami jó lenne még az életembe. Élmények, utazások, önkénteskedés? Valami meglepő élmény vagy sorsfordító? Nem tudom. Vagy épp minimalizmus, elvonulás?
2023. dec. 25. 07:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Pozitív ingerek, élmények és kihívás keresése (ésszerű határokon belül). Dolgok, amik kilendítenek a szürke mindennapokból, hobbik, amik örömet adnak.
2023. dec. 25. 12:08
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szánalmas dolog rabszolgaságról rinyálni 2023-ban, csak mert a nyomi influenszerektől/jutúberektől ezt hallod. De hát nyilván ahol frusztrált és irigy emberek vannak, ott az ilyen megmondó "gurukra" is van igény...

2023. dec. 25. 15:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Vettem egy projekt autót. Egy első generációs nissan almera gti-t. Azóta azt csinálgatom.
2023. dec. 25. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!