Hogyan élitek meg az életeteket?
Milyen az életetek, milyen a világnézetetek? Mit gondoltok a civilizációról és annak jövőjéről? Mit gondoltok a családotokról, a környezetetekben lévő emberekről, az országról, a kontinensről, más tájakról? Az emberek hozzáállásáról? Mit gondoltok a társadalomban elfoglalt helyetekről?
Stb.
Úgy érzem a társadalmunk sajnos menthetetlen. Teljesen fordítva élünk, agymosottan. Változás itt nem lesz, csak rosszabb.
Így én változtatok magam körül, amit tudok. Kártékony embereket, mérgező munkahelyeket iktatom ki szépen sorban. A dühömet elkezdtem nagyjából már integrálni, tudom kinek szól. A telefonfüggésről kellene még leszokni, mert elég rendesen fel tud b@szni néha a sok direktben érkező negatív hír. A tiktokomon szerencsére nem táncoló, viháncoló, fogatlan, beszélni nem tudó cékurwás lájvok jönnek, mert nem azt nézem. Helyette önismereti posdcastek, Bihari Viki, Csides Kata, cicák, kutyák, szépségápolás, zene.
A munkahelyemen még kicsit kitartom, mert vannak későbbi terveim a függetlenedésre, bár nagyon nehéz, ugyanis emberekkel dolgozom.
Úgyhogy összességében az életemet jelenleg pozitívan élem, vannak terveim. Ami negatív van, azt szerencsére el tudom mondani anélkül, hogy elítélnének, mert kizárólag olyan embert tűrök meg a mikrokörnyezetemben, aki nemcsak letud annyival, hogy "jaj, hagyd már, másnak sem jobb", hanem akitől empatikus figyelmet kapok és ha nem tud konkrétan segíteni, legalább nem bombáz kéretlen tanácsokkal.
Egyelőre ennyi.
"Hogyan élitek meg az életeteket?":
Nagyon egyszerű életet élek, egyfajta sztoikus hozzáállással.
"Milyen az életetek, milyen a világnézetetek?": Sztoikus világnézetem van.
"Mit gondoltok a civilizációról és annak jövőjéről?": Az erősek lealázzák a gyengébbeket, nem jó jövő lesz.
"Mit gondoltok a családotokról, a környezetetekben lévő emberekről, az országról, a kontinensről, más tájakról?":
Család: nem igazán tartom a kapcsolatot pl.: az unokatesókkal, eztán sem fogjuk keresni egymást. A környezet embereivel csak munkatársi kapcsolatom van, nem is lesz semmi több. Az országnak a fennálló hatalom kell, aminke az eredménye teljes leépülés lesz - de nekünk akkor is ez kell. A kontinens a felmelegedés végett tovább pusztul majd, hiába is fogunk páran össze, hogy ne folytatódjon ez a dolog. Más tájakat szívesen megismernék idővel.
"Az emberek hozzáállásáról?": Az emberek sajna nem tanulnak a gondokból-problémákból, pedig csak ez alapján lehetne változás.
"Mit gondoltok a társadalomban elfoglalt helyetekről?": Kiskoromban elgondoltam, hogy nem lesz olyan nagyon jelentős társadalmi szerepen, ez be is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!