Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Melyik országban tervezitek...

Melyik országban tervezitek leélni az életeteket, és miért?

Figyelt kérdés

2023. júl. 10. 20:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%
Zedország
2023. júl. 10. 20:20
 2/27 anonim ***** válasza:
42%
Eger.
2023. júl. 10. 20:20
 3/27 anonim válasza:
57%
Magyarország, mert Doktor Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr vezérünk minden veszélytől megvéd. Amint leváltják, költözök külföldre. Remélem ez sosem fog megtörténni.
2023. júl. 10. 20:23
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék turista lenni Magyarországon, de már itt fogom leélni az életem.
2023. júl. 10. 20:27
 5/27 anonim ***** válasza:
84%
Nincs ilyen konkrét kikötésem egyelőre. Még jópár ország van ahol nem jártam, és szeretnék eljutni oda. Hiszek abban, hogy valahol a világban utazgatva elkap az az érzés majd, hogy "wáó, igen, itt szeretném leélni az életem hátralévő részét", de mindenesetre egyelőre nem volt még ilyen. Addig is marad a magyar alternatíva.
2023. júl. 10. 20:28
 6/27 anonim ***** válasza:
69%
Magyarország, mert itt akárkihez szólhatok magyarul, ha külföldibe akadok bele akkor pedig ért némi angolt, mire én leszek megközelítőleg 40 addig Orbán már a sötét múlt lesz, és remélhetőleg a fidesz is. Jelenleg nem érzem úgy hogy kint kéne élnem valahol, mindent meg lehet venni csak esetleg több időbe telik, de nem lehetetlen azért. Ezért is olyan megosztott a magyarok mindennapi élete, beszélnek hogy csóróság van, de naponta 400 forintos energiaitalt isznak, cigiznek, ezek meg ne dumáljanak arról hogy drága a motorozás például, mert aki ért a pénzhez és nem csak dobálja, annak átláthatóbb is a költése.
2023. júl. 10. 20:29
 7/27 anonim ***** válasza:
87%

Nyugat-Európa legyen, a miénknél lehetőleg hűvösebb éghajlattal, inkább introvertált néppel.

Írhatnék sokmindent, ami Nyugat-Európában eleve igaz.

2023. júl. 10. 20:30
 8/27 anonim ***** válasza:
93%

"mire én leszek megközelítőleg 40 addig Orbán már a sötét múlt lesz, és remélhetőleg a fidesz is."

azt hiszed ha leváltják orbánt akkor egyik napról a másikra kolbászból lesz a kerítés?

2023. júl. 10. 20:32
 9/27 anonim ***** válasza:
83%
6-os hatalmas álomvilágban élsz. Nem tudom hány éves vagy, de az, hogy jövendölöd a fidesz bukását az nem éppen vall arra, hogy jártas lennél a politikában. Sajnos.
2023. júl. 10. 20:36
 10/27 anonim ***** válasza:
96%

Két éve költöztem ki Olaszországba, elsősorban a kultúra miatt (már gyerekként tetszett), másfelől egy korábbi kint létem alatt (Erasmus által) megismertem a jelenlegi páromat, akinél kétlem, hogy valaha találnék ideálisabb partnert magam mellé. Az olasz kultúra, tájak, nyelv, életstílus nagyon közel áll hozzám, illetve van itt egy nagyon jó állásom is, ami mellett a hobbijaimban is kellő módon tudok fejlődni.

Nem vagyok benne biztos, hogy a hátralévő életemet itt fogom letölteni. Fiatal vagyok, a párom is az és mindketten szeretnénk sokféle helyet megismerni, megtapasztalni. (Illetve ő csak anyai ágról olasz, apai ágról izlandi, ami szintén egy vonzó ország számomra, az a kultúra és azok a tájak! Illetve Skócia az, amiért mindketten odáig vagyunk és a páromat több szál is odafűzi.) Jövő nyáron például Nepálban szeretnénk eltölteni legalább kettő hónapot egy önkéntes program keretein belül, ami mellett nyilván az országot is fel tudnánk fedezni.

24/N

2023. júl. 10. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!