Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kitöltitek valami értelmessel...

Kitöltitek valami értelmessel az időtöket, az életeteket? Én szeretném, minőségibb életre vágyom, de nehéz.

Figyelt kérdés
Ötleteket kérek, illetve inspirációt. A fb-görgetésen kívül jó lenne valami többet is csinálni (nyolc órában dolgozom, ez megvan, de ezen kívül), de nehéz is koncentrálnom, meg...az a legegyszerűbb.
2023. dec. 23. 11:46
 1/9 A kérdező kommentje:
Hálás vagyok, ha megkíméltek az olyan válaszoktól, miszerint ha erre idegenektől várok választ, hogy maradhattam eddig életben stb.
2023. dec. 23. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

A telefon porgetes az emberi let legalja. Azert kar volt megszuletni.

Legyen valami hobbid. En barkacsolok, egyszerubb programokat irok, jatszom a kutyaimmal, setalni, kirandulni jarunk, megvalogatom a TV tartalmat, igyelszem emberkent elni ezt az eletet, ha mar volt olyan szerencsem, hogy emberkent letezem, nem pedig virag vagyok vagy hal, vagy egy szerencsetlen afrikai valahol avlilag vegen. Becsuld meg az eletedet!!!

2023. dec. 23. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem igazán töltöm értelmessel. Legfeljebb amikor főzök, vagy takarítok, ilyenek. Mondjuk én csak annyira vágyom az életben, hogy viszonylag jól érezzem magam, de nem hajszolok nagyon semmit, nem akarok sikert, elismerést, mindenáron "letenni valamit az asztalra".
2023. dec. 23. 11:56
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
8 óra után építem a vállalkozásom, ha minden jól megy, 1 év és már csak az lesz.
2023. dec. 23. 11:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

- Elmehetsz sportolni, mint futás, falmászás, edzőterem stb. De mehetsz akár közös sportokra mint fallabda és társai.

- Olvashatsz könyveket amik érdekelnek.

- Minőségi idő barátokkal mint kirándulás, társasozás stb.

- Találhatsz magadnak hobbit, ami kb bármi lehet és akár társaságot is találhatsz neten keresztül akikkel közösen csinálhattok X dolgot

2023. dec. 23. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:
önfejlesztés, nyelvtanulás, olvasás, vállalkozás építés, önkénteskedés. Találd meg ami érdekel.
2023. dec. 23. 12:36
 7/9 anonim ***** válasza:

-nyelvtanulás

-olvasás, főleg célnyelveken

-mozgás, edzés, sport, kondi

-kirándulás, természetjárás

-helyi állatmenhelyen önkénteskedés

2023. dec. 23. 13:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Ki.
2023. dec. 23. 14:06
 9/9 Aurora6891 ***** válasza:

A minőségibb élet jó.

Fizikai és mentális torna is segít elérni valamint táplálkozás.

2023. dec. 24. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!