Mégis, hogyan létezhetnek ma még vallások?
"Aki vallási okokból cselekszik jót az valójában nem embertársai jólétét akarja,hanem a saját jólétét az élet után"
Az ilyen ostoba válaszokból is látszik, hogy sok embernek fogalma sincs, mi a vallások lényege, pont hogy magukból indulva írnak ilyen hülyeségeket.
De a kérdező is azt hiszi szeirntem, hogy csak arról van szó, hogy vannak hülyék, akik elhiszik, hogy egy öregapó ül a felhők felett és az emberek meg ezt elhiszik annak ellenére, hogy a tudomány bebizonyította, hogy a földet nem teremtették, hanem a Naprendszer kialakulása során jött létre...
Mielőtt ilyen kérdést teszel fel, először tájékozódj arról, hogy mi a vallás. Egyébként én nem vagyok hívő ember, semmilyen vallást nem gyakorlok. De tiszteletben tartom, és egyáltalán nem tartom a tudomány ellenségének, mert már nem a középkorban élünk, ahol mindenféle katolikus dogma megszabdta a tudomány fejlődését. Ma nincs már ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!