Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Létezhetnek olyan emberek...

Létezhetnek olyan emberek akiknek tényleg nem tud összejönni egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Egyik haverom azt mondja ő próbálkozott, de mindig elfogy a közös érdeklődésű téma, és eltávolodik, és ennyi. Lehet ha több ideig húzná kialakulhatna valami, vagy várnia kell a villámként lesújtó szerelmet amitől meghülyül annyira, hogy összehord hetet-havat?
2014. febr. 2. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem a megfelelő emberekkel próbálkozott, még ha kommunikációs gondjai is vannak. Ha két ember tényleg egy hullámhosszon van, akkor le se lehet lőni őket. :)
2014. febr. 2. 22:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Létezhet de szerintem haverodnak nem csak ez az egyetlen hibája.

Nekem a külsőmmel vannak gondok úgy 1 hónapja utasított vissza már a sokadik lány is pedig mindenki kedvesnek és aranyosnak tart de van egy dolog ami ellen tennem kell és teszek is, de ugye ráfog menni jó pár hónapom, de rájöttem a sokadik elutasítás után hogy valamin nagyon változtatni kell mert így nem mehet tovább.

De van amikor az ember annyira belebolondul abba hogy legyen végre egy lány az életébe hogy összevissza keresgél és hajt a csajok után és persze hogy "kiég" egy idő után.

Én javaslom azt is hogy egy időre pihentesse ezt a dolgot és ha esetleg közbe lép egy lány aki komolyan megtetszik neki na akkor lépjen.

2014. febr. 2. 22:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen léteznek ilyen emberek.Ez a válogatós típus,a szórásba sajnos én is beleestem.Ez az egész úgy működik nálam,hogy kiválasztok valakit,vagy engem kiválaszt valaki(neten általában),és elkezdünk beszélgetni.Egyszer csak rájövök,hogy hoppá,ezzel az emberrel valami nem stimmel.Olyat szoktam látni,hogy a fészbukos képein jóval csúnyább,mint a társkeresősön,meg olyan is volt már,hogy kiderült,hogy speciális iskolába járt,és folyamatosan csak azt tudta kérdezgetni,hogy még szűz vagyok-e,meg hogy mikor fekszek le vele..na,mondom ez nem semmi,és akkor fogtam,letiltottam,letöröltem,nem beszéltem többet vele.

Volt mindenféle.

De volt 2 komoly kapcsolatom is:az egyik 1 éves(ő nagyképű lett,kiderült róla,hogy pénzmániás..stb.),meg volt egy 2 éves kapcsolatom(na,őt a mai napig visszasírom).

18/L

2014. febr. 2. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Közös élmények és szex. Ez kell a párkapcsolathoz, ha ezek közül nincs meg az egyik, akkor felejtős a dolog. (a szex része normál esetben csak egy bizonyos idő elteltével jön szóba, de a közös élmények akkor is kellenek az elejétől kezdve)
2014. febr. 2. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Létezem, mondhatni 100nál több randin vagyok túl, ebből a leghosszabb kb 8 alkalom volt. Nem alakult ki senki. A többség engem passzolt, illetve randin közölte, hogy ne tervezzek vele semmi komolyat, pár főnek én mondtam, hogy felejtős, mert életstílusunk nem igen illett össze.

Ennyi. Nem is igen érdekel már.

25F

2014. febr. 2. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
0%

1.nem próbálkozni kell hanem nyerni,vagy nevetni.

2.közös érdeklődés?sokkal jobb ha valami ujjat hall az ember nem?ha meg van közös érdeklődés,akkor az egy tökéletes randi program,vagyis csinálni kell együtt nem dumálni róla.

3.villámként lesújtó szerelem?:))))

a havernak megfelelési kényszere van,azért van ennyire befeszülve.a randihoz pont fordítva kell hozzáállni.

a legelső,hogy röhögni mész el alapból.nézed ahogyan a lány puccba vágta magát neked,meghallgatod az önmagát dicsőítő ömlengéseket,aztán amikor már nem bírod tovább visszatartani a nevetésed,az egészet kifigurázod,mindenben ellent mondasz neki,nevetsz és még aznap a tiéd lehet a nő.

2014. febr. 3. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!