Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Panellakásban élek és van egy...

Krómgyűrű kérdése:

Panellakásban élek és van egy szimpatikus lány pár emelettel lejjebb. Hogy szólítsam le?

Figyelt kérdés

Sajnos nem sűrűn látom, általában reggelente, amikor megyek dolgozni. Emiatt megjegyeztem hogy ő is mikor indul, de nem mindig látom és a köszönésen kívül nem beszéltünk még semmiről.

Szerintetek hogy közeledjek felé? Milyen témával kapcsolatban lenne érdemes közeledni?

2023. dec. 19. 07:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Bekopogni nem túl szerencsés, nem biztos, hogy kellemes meglepetés lesz neki, nem szeretjük ha épp takarítás közben a kinyúlt pólóban, konttyal a fejünkön tör ránk a férfi udvarolni 😀

Az elfogyott a cukor, segíts ki "jóbarátok"os.

Kérdezd meg a liftben, hogy a 15 unokahúgodnak mit vegyél karácsonyra, ő minek őrült volna.

2023. dec. 20. 09:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Bekopogni hozzá, hogy csevegj? Te tiszta hülye vagy.
2023. dec. 20. 10:01
 13/23 A kérdező kommentje:

#11: Jó, akkor valamit kitalálok. :)

#12: Épp azért vetettem el még az ötletet is, csupán pillanatnyi beugrás volt.

Nem hiszem el, hogy ennyire megrekedt vagyok lányok terén. Minden másban jó vagyok, könnyen feltalálom magam vagy segítséget kapok és sima ügy lesz. Na de lányokkal sosem ment rendesen az ismerkedés. :/

2023. dec. 20. 10:09
 14/23 anonim ***** válasza:
91%

Nyögj oda egy boldog karácsonyt, hogy fog telni az ünnep, stb..

Aztán látod, hogy reagál, lesz a folytatás.

2023. dec. 20. 10:09
 15/23 anonim ***** válasza:
49%
Az a baj, hogy kevesen reagálnak fintorral vagy szemforgatással, ahogy valóban éreznek. Mosolyogni fog, "kösz, jól", ez a kangörcsös meg azt hiszi, a csaj rá akar ugrani.
2023. dec. 20. 10:28
 16/23 Senior Séf ***** válasza:
95%
Kérdezd meg, hova jár vásárolni,és ott milyen a választék, lehet-e ezt, vagy azt kapni. Ennek kapcsán mesélj neki egy kisboltról, ahol családias volt a hangulat, Ádámnak (itt a keresztnevedet áruld el) szólítottak,és hogy milyen kár, hogy ma már csak multik léteznek. És nem kell kapkodni! Naponta néhány szó untig elég, hogy este,lefekvés után,amikor eszébe jutnak a nap eseményei, ott legyél a tudatában.
2023. dec. 20. 16:04
 17/23 anonim ***** válasza:
34%
16, igen, hogy "remélem, nem futok össze a multiellenes Ádámmal, aki lehet autista, azért beszél ennyit hozzám".
2023. dec. 20. 17:49
 18/23 anonim ***** válasza:
93%
Először egy nagyon rövid és semleges kérdést kéne föltenni kedvesen, mondjuk hogy nálad se megy a fűtés? Az tökmindegy hogy nálad megy-e, kérdezz valami ilyesmit. És onnantól már ismerősök vagytok, legközelebb megint szólj hozzá valamit. Én is panelban lakom és konkrétan egy csomó szomszéddal beszélőviszonyban vagyok, pedig én nagyon introvertált vagyok, de egyszerűen adja a helyzet, hogy egymáshoz szóljunk, pláne a liftben.
2023. dec. 20. 18:59
 19/23 A kérdező kommentje:

Utolsónak: köszönöm a hasznos választ! Legalább Te segítesz nekem.

Ami a többieket illeti: nektek mi bajotok van? Feltettem egy kérdést, ami sokaknak hülyén hangzik, főleg azért sikerült így, mert nem mozgok lányok társaságában. Attól hogy ilyen esetlennek és szerencsétlen hülyének tűnök, nem kellene még jobban a földbe döngölni. Köszönöm!

2023. dec. 20. 20:33
 20/23 anonim ***** válasza:
19%

Én csak azt mondom, hogy nem kéne csóri lányt zaklatni ott, ahol lakik, és biztonságban kéne éreznie magát. Lepontoztok, de sok lány ezt gondolja. Sok lány kedves, és miután becsukódik a liftajtó, vág egy pofát.

Mindenki a faszik farkát dédelgeti, hogy hogyan juthatna pinába, de a lányra nem gondol senki, hogy hagyja a nyomorék békén.

2023. dec. 20. 23:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!