Panellakásban élek és van egy szimpatikus lány pár emelettel lejjebb. Hogy szólítsam le?
Sajnos nem sűrűn látom, általában reggelente, amikor megyek dolgozni. Emiatt megjegyeztem hogy ő is mikor indul, de nem mindig látom és a köszönésen kívül nem beszéltünk még semmiről.
Szerintetek hogy közeledjek felé? Milyen témával kapcsolatban lenne érdemes közeledni?
Szia, hányadikra mész? 😀
Kérdezd meg hogy hallotta e ő is a zenét késő este, ilyesmi. Valami a házatokkal vagy kornyekkel kapcsolatos.
Vagy ha van egy étterem, edzőterem, stb a környéken, kérdezd meg hogy ismeri e, ajánlja e.
Jó h@lyén hangzik így a kérdés vissza olvasva, bevallom őszintén. Csak gondoltam jó, ha van valami körülmény, hogy mégis hol szoktam látni a lányt.
Én sem annyira érzem zaklatásnak, ha megkérdezem egy-két dologról, mégha a kérdésban akad valami zaklató hangzás.
Köszönöm a segítő válaszokat és az iróniát is. :D
Igazából nálunk a panelházban nem igazán történik semmi különös vagy érdekes, főleg olyan amiről beszélni lehetne.
Maradhat az, hogy felvetek valami olyat, ami a környéken van.
Elvetettem azt az ötletet, hogy lemegyek hozzá, bekopogok és egy rövid beszélgetést nyitok vagy segítséget kérek, de szerintem ez is túl nyomulós és komédiába illő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!