Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Panellakásban élek és van egy...

Krómgyűrű kérdése:

Panellakásban élek és van egy szimpatikus lány pár emelettel lejjebb. Hogy szólítsam le?

Figyelt kérdés

Sajnos nem sűrűn látom, általában reggelente, amikor megyek dolgozni. Emiatt megjegyeztem hogy ő is mikor indul, de nem mindig látom és a köszönésen kívül nem beszéltünk még semmiről.

Szerintetek hogy közeledjek felé? Milyen témával kapcsolatban lenne érdemes közeledni?

2023. dec. 19. 07:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Szia, jössz a közgyűlésre?
2023. dec. 19. 07:38
 2/23 anonim ***** válasza:
65%
Így inkább sehogy
2023. dec. 19. 08:17
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy panelház történései általában jó alapot biztosítanak egy beszélgetés elkezdéséhez. Én több lakóval is úgy kezdtem haverkodni, hogy volt ilyen téma.
2023. dec. 19. 08:32
 4/23 anonim ***** válasza:
97%

Szia, hányadikra mész? 😀

Kérdezd meg hogy hallotta e ő is a zenét késő este, ilyesmi. Valami a házatokkal vagy kornyekkel kapcsolatos.

Vagy ha van egy étterem, edzőterem, stb a környéken, kérdezd meg hogy ismeri e, ajánlja e.

2023. dec. 19. 08:44
 5/23 anonim ***** válasza:
66%
Ne közeledj felé. Nem tud sehova menni, ha zaklatod.
2023. dec. 19. 09:01
 6/23 anonim ***** válasza:
98%
Egy 10mp bájcsevej egy liftben vagy a kapualjban nem zaklatás. Nyilván ha a lány egyértelműen elutasító, marad a mosoly és a szia, és el kell felejteni.
2023. dec. 19. 09:14
 7/23 A kérdező kommentje:

Jó h@lyén hangzik így a kérdés vissza olvasva, bevallom őszintén. Csak gondoltam jó, ha van valami körülmény, hogy mégis hol szoktam látni a lányt.

Én sem annyira érzem zaklatásnak, ha megkérdezem egy-két dologról, mégha a kérdésban akad valami zaklató hangzás.

Köszönöm a segítő válaszokat és az iróniát is. :D

2023. dec. 19. 09:57
 8/23 anonim ***** válasza:
14%
Pocakos vagy , ő meg vékony? Felejtsd el!!
2023. dec. 19. 11:23
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem nyert!
2023. dec. 19. 12:17
 10/23 A kérdező kommentje:

Igazából nálunk a panelházban nem igazán történik semmi különös vagy érdekes, főleg olyan amiről beszélni lehetne.

Maradhat az, hogy felvetek valami olyat, ami a környéken van.

Elvetettem azt az ötletet, hogy lemegyek hozzá, bekopogok és egy rövid beszélgetést nyitok vagy segítséget kérek, de szerintem ez is túl nyomulós és komédiába illő.

2023. dec. 20. 07:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!