A feleségem és a szeretőm kitettek a házból. Hogyan nyerjem el a bocsánatát?
Figyelt kérdés
A feleségem mellett szédítettem egy férjes nőt, aki nem tudta rólam, hogy házas vagyok. Azt hitte, komolyak a szándékaim. A feleségemmel az utóbbi 1-2 év hullámvölgyes, ezért, mert mit szépítsek a dolgon, kerestem egy szeretőt, akibe nem vagyok szerelmes, csak az ágyban kaptam tőle törődést, és olyat, amit a feleségem nem akarna csinálni. A pontos részleteket nem tudom, hogyan zajlott ez a káosz kettejük között. Amikor hazaértem, a feleségem és a szeretőm egy asztalnál ültek és hidegen nézve egymásra teáztak. Hát, ahogy rám néztek, az nem hideg, hanem gyilkos pillantás volt. A szeretőmet kidobta a férje, mert kiderült, hogy megcsalta őt, ezért a feleségem engem dobott ki bőröndöstül, hogy neki adja a vendégszobát, ahova feltételezem, ha valaha visszaenged a házba, a hálószobánkból odakerülnék... Egy barátomnál húztam meg magam. Naponta próbálok beszélni vele, de vagy kinyomja a telefont, vagy kedvesen beleszól, aztán átadja a (volt) szeretőmnek, aki elküld a pokolba és úgy szór átkokkal, hogy mostanra kétszer halott lennék, ha ereje lenne a szavainak.2023. dec. 16. 18:14
21/27 anonim válasza:
Mótvá, de akkor is gyenge volt. Illetve hihető a sztori, csak nem kéne megint előadni. Aki nem tudja a nőket kezelni az életében, az így jár:)
22/27 anonim válasza:
Nem kell férjként más feleségét kúrogatni.
23/27 anonim válasza:
Szerintem még teljesebbé tehette volna a sztorit, ha a barátodnál nem magadat húzod meg, hanem őt, de így sem rossz.
24/27 anonim válasza:
🤣🤣🤣🤣
Nem elég a fájdalma, még ráteszel egy lapáttal!
25/27 anonim válasza:
#23 😃
ha igaz a sztorija segítséget szeretne.
Ha azt akarod, neked kell valahogy visszanyerned a bizalmát. Hogy hogyan csináld és mennyi idő kell hozzá, arra magadtól kell rájönnöd. Ahogyan azt is neked kell eldöntened, hogy van-e értelme belekezdeni vagy már elbuktad, te ismered.
26/27 anonim válasza:
Ezzel már nem tudsz mit csinálni,nem kellett volna félremenni,ráadásul nem szeretőt kellett volna keresned ha már az asszony nem hajlandó megtenni szexuálisan amit szeretnél,egyszerűbb lett volna egy prosti,akkor talán nem buksz le,és arra készülj fel,ha megbocsát is a feleséged,jó sokszor hallani fogod tőle hogy mit tettél,és így is úgy is szakítás válás lesz a vége a dolognak.A tüske örökre megmarad minden esetben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!