Deutsch Tamás miért kuncsorog Manfred Weber és a Néppárt bocsánatáért, ha egyszer szerinte a Néppárt tiszta ÁVO meg Gestapo?
Figyelt kérdés
Most akkor ha olyan gonosz a Néppárt, miért retteg Deutsch, hogy kirúgják? Ha meg nem ÁVO meg Gestapo a Néppárt, akkor a fideszes képviselő beszélt össze-vissza?2020. dec. 6. 21:42
1/10 anonim válasza:
Lehet hogy tompi többet szippantott fel a kelleténél. Vagy kevesebbet.
2/10 anonim válasza:
Nem akarja, hogy kizárják. Nem gondolta át, hogy mit mond. Magasra akart szerválni, de kiütötte a holdat is azzal a kijelentésével.
3/10 anonim válasza:
Azért havi 10 ezer euro-ért (tiszteletdíj + költséghozzájárulás).
4/10 anonim válasza:
mert mondhatni alap játszma ez.
én is egészen kiskoromban megtanultam.
mondhatsz vagy csinálhatsz bármit,ha utána eljátszod hogy megbántad és bocsánatot kérsz.
a különbség annyi,hogy én nem képviselek senkit magamon kívül,ez a drogfüggő hazug senkiházi pedig a mi országunkat járatja le a világ előtt,a beszámíthatatlan sutyerák viselkedésével.
5/10 anonim válasza:
Viktor rászólt, hogy most éppen elég botrány volt Szájer ügye, nem hiányzik egy másik is.
6/10 anonim válasza:
Eddig az ilyen beszolásaiért kapta a simogatást, biztatást (talán még homlokcsokot is:-) a fönökbácsijátol. Most meg rámordult, hogy fogd már be! No ezért!
7/10 anonim válasza:
Szerintem igaza van Tompinak, hiszen ő zsidó!
8/10 anonim válasza:
Nem akarja a "kis herbáláruslány"-ként tengetni az életét a nyócker bugyraiban...
10/10 anonim válasza:
Újabban méginkább kuncsorog. Külön bocsánatkérő levelet is írt. Nagyon megijedt, hogy úszik a jó fizu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!