Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A feleségem és a szeretőm...

A feleségem és a szeretőm kitettek a házból. Hogyan nyerjem el a bocsánatát?

Figyelt kérdés
A feleségem mellett szédítettem egy férjes nőt, aki nem tudta rólam, hogy házas vagyok. Azt hitte, komolyak a szándékaim. A feleségemmel az utóbbi 1-2 év hullámvölgyes, ezért, mert mit szépítsek a dolgon, kerestem egy szeretőt, akibe nem vagyok szerelmes, csak az ágyban kaptam tőle törődést, és olyat, amit a feleségem nem akarna csinálni. A pontos részleteket nem tudom, hogyan zajlott ez a káosz kettejük között. Amikor hazaértem, a feleségem és a szeretőm egy asztalnál ültek és hidegen nézve egymásra teáztak. Hát, ahogy rám néztek, az nem hideg, hanem gyilkos pillantás volt. A szeretőmet kidobta a férje, mert kiderült, hogy megcsalta őt, ezért a feleségem engem dobott ki bőröndöstül, hogy neki adja a vendégszobát, ahova feltételezem, ha valaha visszaenged a házba, a hálószobánkból odakerülnék... Egy barátomnál húztam meg magam. Naponta próbálok beszélni vele, de vagy kinyomja a telefont, vagy kedvesen beleszól, aztán átadja a (volt) szeretőmnek, aki elküld a pokolba és úgy szór átkokkal, hogy mostanra kétszer halott lennék, ha ereje lenne a szavainak.
2023. dec. 16. 18:14
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
A Grimm családi mesék egy újabb kimaradt darabja.
2023. dec. 16. 18:23
 2/27 anonim ***** válasza:
30%
1) Vársz, hátha enyhülni fog, de én ebben nem bíznék és a barátod sem fog örülni ha hónapokig ott akarsz héderelni, szóval nézz állandó lakhatás után. 2) Ház tulajdonviszonyai? Neked az az állandó lakcímed? Ha van benne tulajdonrészed akkor egy ügyvédet keress fel. Jogod lenne visszamenni és ott lenni a válás/vagyonmegosztás befejeztéig, de őszintén szólva én ilyen helyzetben ezt nem tenném meg. Ha oda vagy bejelentve a cuccaidat jogod van elhozni, erről az ügyvéddel egyeztess hogyan-miképp. 3) Mielőbb add be a válókeresetet (bár lehet feleséged már megtette), intézzétek a vagyonmegosztást stb. mondjuk az érdekes lesz ha a régi címedre kapod az idézést a tárgyalásra... :D Gyerek remélhetőleg nincs.
2023. dec. 16. 18:26
 3/27 A kérdező kommentje:
Jó, akkor hagyjuk. Vedd úgy, hogy nem kértem tanácsot. Nincs erre is szükségem. Én voltam a balf@sz.
2023. dec. 16. 18:27
 4/27 Thispain ***** válasza:
70%

Hát barátom...

Ezt már elbuktad.

2023. dec. 16. 18:27
 5/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm kettes.

A ház a feleségemé. A nagymamájáról az anyjára került volna, de az anyósom inkább neki adta, mert neki apai ágról már van egy lakása, amiben nagyon szeret élni. Vagyis én költöztem hozzá, amikor úgy döntöttünk anno, hogy összeköltözünk. Gyerekünk nincs, nem lehet neki. Nem akarok elválni. Tudom, hogy balfsz voltam, nagyon jól tudom, de én nem akarok elválni.

2023. dec. 16. 18:31
 6/27 anonim ***** válasza:
15%
Ha házasok vagytok és oda vagy bejelentve, nem dobhat ki a házból akkor sem ha 100%-ban az övé. Ügyvédet kell keresni aztán ha már amúgy is válás lesz, jó fogódzkodó hogy kirakott téged, mert nem fog rá jó fényt vetni a bíróságon. Innentől meg már előnyösebb helyzetbe is kerülsz a vagyonmegosztásnál. Annyi, hogy mindent dokumentálj. Képek, videók mindenről legyenek. A bíróságot nem fogja érdekelni a megcsalás, csupán az, hogy jogtalanul költöztettek ki téged a házból. Manapság nagyon kevés országban illegális a hűtlenség. Persze emberileg inkább nem jellemeznélek, mert ki nem állhatom a megcsalást. Viszont jogilag egy jó ügyvéddel egy ilyen után darabjaira tudjátok szedni a volt párod.
2023. dec. 16. 18:32
 7/27 anonim ***** válasza:
79%

Megérdemelted.

Ha annyira számított volna neked a feleséged akkor tettél volna azért, hogy megpróbáljátok a "hullámvölgyet" megoldani, de még ha megoldhatatlan lett volna akkor is annyi gerincesség lehetett volna benned, hogy őszinte vagy a feleségeddel és elmondod, hogy neked ez nem megy így és feladod.

2023. dec. 16. 18:33
 8/27 anonim ***** válasza:
90%
Ja, jó film volt.
2023. dec. 16. 18:35
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy nem tudnám ezt. Tudom, hogy jogilag visszamehetnék. Csak most már van bennem annyi gerinc, hogy nem teszem, amíg ő nem adja rá áldását. Amíg ő, azaz ők dolgoznak, amikor senki nincs otthon, heti 1-2x gyorsan jövök-megyek a dolgaimmal, dolgaimért, aztán mintha ott sem jártam volna.
2023. dec. 16. 18:37
 10/27 anonim ***** válasza:
9%
Hát ezt buktad, elcseszted. Ezen nincs mit szépíteni a feleséged, ha eddig így állt hozzád azok után, hogy megtudta, a félre lépések. Akkor szerinted változni fog jobb irányba, az idő múlásával? A szeretőd…. Ugyanolyan ostoba mint te. Azon sincs mit szépíteni. 🤣
2023. dec. 16. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!