Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Teljesen egyedül töltöm az...

Teljesen egyedül töltöm az ünnepeket. A 4 napos Karácsony lesz a mélypont. Jó tervet készítettem? Még mit tennél bele, hogy minél "tartalmasabb" és kevésbé magányos legyen?

Figyelt kérdés

Szombat: reggel elintézem a bevásárlást aztán pihenek/otthon főzök, és este elmegyek egy kultúráltabb szórakozóhelyre (Gozsdu udvarra gondoltam) éjfélre hazaérek.

24-e délelőtt: elmegyek egy plázába szétnézni, igazából csak hogy emberek között lehessek.

Este a kérdéses, mert minden zárva.

Talán végignézem YT-on Magyarósi Csaba összes utazós vlogját.. amíg be nem alszom.

25-én elmegyek egy étterembe, ahol még nem jártam én egy olaszra gondoltam +/- ha találok elmegyek megnézni egy színdarabot (bár már csak nagyon rossz helyekre/korlátozott látásos ülésekre maradtak jegyek).

26-a: koraeste színházba megyek, vígjátékot nézek

30-a: újra színház, Belvárosi Színház

31-e: passz..

2023. dec. 13. 09:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Aki nagyon jól elvan így, azt nem zavarja, ha más másként csinálja...
2023. dec. 13. 14:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó programokat találtál ki.
2023. dec. 13. 15:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"De ezeken a napokon, a csapból is az folyik ..."

Ez a része pedig fejben dől el. Én ugyan soha nem karácsonyoztam egyedül, de kicsit ez olyan, mint a Valentin-nap körüli felhajtás. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány olyan Valentin-nap volt, amikor kapcsolatban voltam, mégsem éltem meg traumaként, hogy ilyenkor minden a szerelmes párokról szól. Mert úgy voltam vele, hogy örültem azoknak, akik ezen a napon valamit ünnepelhetnek. Emellett pedig ugyanolyan közönséges nap volt, és nyilván tudtam, hogy valószínűleg ez nem lesz örökre így.

Ha megpróbálod nem traumatikusan felfogni, és nem azon járnak végig a gondolataid, hogy "jaj, hát karácsony van, és nekem meg milyen rossz", akkor nem lesz ez olyan szörnyű. Csak az a baj, hogy a jelek alapján te a gondolatelterelést is úgy csinálod, hogy abban minden pillanatban benne legyen ez az "én persze kimaradok ebből" gondolat. Miért nem lehet egyszerűen örülni a jó dolgoknak? Feldíszítesz egy fát, megnézel valami karácsonyi filmet,vagy esetleg sétálsz egyet, és gyönyörködsz a szép karácsonyi díszekben, egyszerűen kiélvezed a helyzet pozitívumait.

Vagy mint mondtam, egyszerűen figyelmen kívül hagyod. Amit lehet, csak akarni kell.

2023. dec. 13. 18:25
 14/17 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon jók a programjaid.

Ha nincs nagyon messze édesanyád, szilveszterre vagy amikor szabad vagy meglátogathatnád, vagy ő téged.

2023. dec. 14. 10:28
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Én is egyedül töltöm.

Amúgy a karácsony 3 napos lesz,nem 4, de nem örülök 24.-én már semmi nem fog kinyitni...

2023. dec. 15. 14:24
 16/17 anonim ***** válasza:
Amúgy előző vagyok, én 28N.
2023. dec. 15. 14:25
 17/17 anonim ***** válasza:
79%
31.-ėn megduglak, ha akarod.
2023. dec. 18. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!