Szülés után miért lesz a legtöbb csaj /lany/no nagyképű mint előtte?
Ez tényleg nem az első eset ,hogy Bem csak én vettem észre, de miután szülnek ez a ki ha én nem ,mindenkit le néz maga körül, semmibe veszi a másik csajt ?
Ez valami szülés utáni pszichés baj náluk? N30
9
Azért legyünk őszinték, nem igazán gyakori eset, hogy egy gyermektelen elkezd kaffogni a gyerekes nőkre, ez fordítva sokkal általánosabb jelenség.
Elhiszem, hogy valaki szül egy gyereket és utána neki tényleg a gyereke lesz a világ közepe és számára ez maga a csoda, de nem mindenki gondolja ezt ugyanígy vagy nem szeretné megtapasztalni ezt a fajta csodát.
Ha én boldog szingli vagyok, nem kell győzködni arról, hogy milyen jó párkapcsolatban lenni, ha pedig párkapcsolatban vagyok arról sem kell meggyőzni, hogy mennyivel jobb szinglinek lenni.
Mindenki el tudja dönteni hogy mit akar vagy nem akar, de attól mert neked van vagy éppen nincs valamid, nem kell másokat győzködni, hogy ez mennyire csodás.
Mit vetitek ?
Jézusom, meg értelmezni sem tudod vagy nemcakarod vagy épp te vagy az az alany akiről szó esett ? Kérlek...nevetséges vagy .
Akkor ezek szerint én és sokan mások vetitunk...🤡
Most tök jó, hogy megint kezdünk általánosítani, pedig annyi a megoldás: van ilyenre is példa, meg másmilyenre is.
Én speciel ha megnézem a szült ismerőseimet, egyik sem lett nagkyépű. Gyermektelenek közül már hallottam "kaffogni" olyat aki hülyézi a gyerekeseket... de etőtl még nem lesz sem ez sem az igaz, elvégre ezek egyének és az egyéni dolgaik.
Szóval a válasz: nem, a szült nők nem lesznek nagkyépűek. Van olyan aki nagkyépű lesz, igen, de nem lesz mind az. Ennyi.
"Azért legyünk őszinték, nem igazán gyakori eset, hogy egy gyermektelen elkezd kaffogni a gyerekes nőkre"
Pont hogy de, úr isten.
Nem vagyok anyuka, nem akarok az lenni soha, viszont !!gyű-lö-löm!! azt ahogy minden, de konkrétan minden baj, amit az anyák csinálnak. Ez az oldal valamennyire talán reprezentálja a való életet, és amennyi nyafogás van az anyákra (de csak az anyákra - a gyerektelenekre, meg az apákra nincs semmi) az eszméletlen.
Baj az ha az anya kitesz fotókat a saját, személyes facebookjára a gyerekéről, az is baj ha nem, mert hát milyen anya az olyan aki mit tudom én.... a nyaralásról posztol a gyerek helyett.
Baj az ha a gyerekkel tölti a szabadideje nagy részét, hiszen nincs személyisége és élete az anyaságon kívül, és baj az is, ha van élete, hiszen biztos elhanyagolja szegény kölköt.
Volt itt már baj az is, hogy a nők túl komolyan veszik az anyaságot, ezzel "megfosztva az apát a szülőség körüli teendők szépségétől" meg az is, hogy nem veszik elég komolyan az anyaságot, és minden feladatot a szegény apára tolnak.
Van úgy két-három embertipus akiktől garantáltan habzik mindenki szája, és a gyerekes nők abszolút ilyenek.
Ki lehet írni bármilyen negatív általánosítást (meg a szöges ellentétét is) úgy ámblokk az anyákról, és garantáltan jön a több oldal válasz hogy na igen ezek az üresfejű tenyészkancák aztán tényleg milyen irritálóak.
Baromira létező jelenség hogy a gyerektelenek degradálják az anyákat. Ami egy dolog, viszont letagadni gáz.
17 !!
ERTELMEZD !!!
Az anya viselkedese olyan amilyen nem a gyereke !!
Ne keverd a szezont a fazonnal...🤦♀️🤡❗️
Itt már kommenteket is törölnek??
Akkor újra leírom: a csokos korcs nem nagy teljesítmény🤣🤷🏼♀️
Aztán utána a gyerek csak nől mint egy bolondgomba. Semmilyen, érték nélküli ja és a többség mind ellenzéki szavazó, szidom Orbánt, a csokoskorcs hitel az jó, mert amúgy abból lett kocsim is..plusz még ezeknek csak most lett zsír a kenyéren, mióta Orbán van.
Szerintem arról lehet szó, amit a 2-es írt.
Azért valljuk be, a magyarok többsége nem túl bonyolult ember, sokak számára az a csúcs, hogy összehoztak egy gyereket, és ezért tapsot várnak másoktól.
Az olyan "bölcsességeket" se felejtsük el, hogy természetesen akinek nincs gyerek az önző, meg hogy szerintük mi számít családnak.
Tele van ez az ország rendkívül okos, szerény emberekkel, akik pontosan tudják, hol a határ és mihez van közük (irónia).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!