Szülés után miért lesz a legtöbb csaj /lany/no nagyképű mint előtte?
Ez tényleg nem az első eset ,hogy Bem csak én vettem észre, de miután szülnek ez a ki ha én nem ,mindenkit le néz maga körül, semmibe veszi a másik csajt ?
Ez valami szülés utáni pszichés baj náluk? N30
Én speciel nem szeretnék gyereket legalábbis a közel jövőben biztos !
De az ,hogy pár ismerősöm is ugyan erről számolt be ...csak nem én vagyok a hülye...
Én nem pontszám le se fel senkit ,csak el melóztam megint a dolgokon .
Az h te nem találkoztál meg de én és több ismerősöm is tapasztalta.
Ez tényleg így van sok nőnél, elérték amit akartak, ez van. Párkapcsolatban sokszor a baba az ami miatt tönkremegy az egesz.
Sokszor viszont a baba az ami miatt feltüzelődik újra a kapcsolat, szóval ez sem egyértelmű
Nekem így romlott meg a testvéremmel a viszonyom, aki szerint mindenki önző aki nem vállal gyereket 😃
Úgy csinál mintha nekem szülte volna a kölkét.
De azt is olvastam, hogy állítólag azok a nők lesznek ilyenek, aki valójában vagy megbánták a gyereket vagy rendkívüli módon irigylik azokat, akiknek nincs ez a fajta kötöttség.
Ezt el is tudom hinni.
"Én speciel nem szeretnék gyereket legalábbis a közel jövőben biztos !"
. Akkor meg is van az ok, miért vetítesz negatív érzelmeket azokra, akik máshogy tesznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!